xeds Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Witam. Mam zamiar kupić nowy monitor FullHD. Będzie służył on do grania i przeglądania internetu. Jaki najlepiej kupić monitor? Wymagania :16:9, 23-24 cale, wejście HDMI i D-sub(u mnie w komputerze nie ma wejścia HDMI). Cena to plus minus 500 zł. Czy znajdzie się coś w miarę dobrego w tym zakresie cenowym ?? Co sądzicie o BenQ 24 cale GL2450 (tylko on nie ma wejścia hdmi i tutaj pytanie czy są jakieś kable które z 1 strony maja wejście hdmi a z 2 d-sub i czy to działa normalnie ( nie traci dużo na jakości, czy innych rzeczach.) ?? Edytowane 22 Września 2014 przez xeds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 W tej cenie będzie ciężko o dobry monitor . Twoje kryteria spełnia BenQ GL2450H za 469 zł w morele.net . Tyle że to budżetówka na matrycy TN . Jak chcesz coś na matrycy IPS to AOC i2369Vm za 509 zł albo LG 23MP65 za 545 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeds Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 W tej cenie będzie ciężko o dobry monitor . Twoje kryteria spełnia BenQ GL2450H za 469 zł w morele.net . Tyle że to budżetówka na matrycy TN . Jak chcesz coś na matrycy IPS to AOC i2369Vm za 509 zł albo LG 23MP65 za 545 zł . A czym to się rożni bo ja się nie znam na takich rzeczach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Matryca IPS to znacznie lepsze kąty widzenia i odwzorowanie kolorów Jak chcesz komfortowo pracować na kompie czy grać to bierz któryś z podanych monitorów IPS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeds Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Dzięki. Pomyślę nad tym LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...