liechmaster Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mam w laptopie obecnie zwykle p4 2.4 i sie zastanawiam czy nie wymienic tego na jakas wersje mobilna troche wolniejsza, bo w sumie procek taki szybki mi nie jest potrzebny , a oszczednosc na bateriach sie przyda zastanawiam sie tylko ile bym zyskal dodatkowych minut, bo jesli 5-10 to to chyba nie ma sensu. jak myslicie/wiecie o ile wydluzy mi sie czas pracy na bateriach? glownie pracuje z edytorami tekstu , czasem pise jakies programy w delphi czy c++ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mysle, ze moze z pol godziny, ale moze zle strzelam. na tomshardware bylo porownanie prockow p4 mobile z porownaniem zywotnosci na baterii, to tam na pewno cos blizej znajdziesz jak cie to interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 widzialem chyba ten artykul ale tam bylo porownanie 3 procesorow M (1.8 , 2.0 i 2.2 o ile pamietam) i nie porownywali tego do laptopow na zwyklych 4. inna sprawa to czy nie potrzeba specjalnej plyty pod to . wiem ze p4M pojdzie na kazdej plycie nadajacej sie dla p4 ale nie wiem zostana wykorzystane jego zalety (zwlaszcza te zwiazanie z oszczedzaniem energii) cholera musze zdobyc takiego procka p4m moze ktos z wawy ma? pozycze na kilka godzin :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...