TEDI17 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Witam, Od paru dni podczas grania, komputer zwiesza się, a na całym ekranie mam artefakty, dodam jeszcze że jak przeglądam internet to wyskakuje mi biały ekran. Temeratury są w porządku. Niewiem czy to wina karty czy płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Kartę masz od nowości czy kupiona niedawno na allegro? Wygląda na uwalone pamięci na karcie. Tapatapatap Note 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Kupiłem na allegro 2 misiące temu Ps. Jest jeszcze na gwarancji Edytowane 22 Września 2014 przez Arek Musiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 To reklamuj. Karta pewnie się już swoje nakopała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Tylko jeszcze dodam że mostek północny wydaje dźwięk o wysokim tonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) OCZ 750 W ZS SERIES Radiator na mostku jest tak gorący że można palce poparzyć Edytowane 23 Września 2014 przez TEDI17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw10 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 no to moze jednak problem lezy tutaj a nie w karcie graficznej, co to za plyta glowna? szybciej zmienisz paste pod radiatorem niz wyslesz grafike na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Płyta to Asus M5A97 PRO, też mi taka myśl przyszła dodam że nie zawsze zwiesza się komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Powtarzam artefakty na ekranie to ewidentna wina pamięci na karcie graficznej, nic tu nie ma do rzeczy płyta główna. Tapatapatap Note 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Nie mówie nie ale wezme kartę do znajomego i mieć pewność czy to ona na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Split Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Dokladnie , sprawdz karte u znajomego. Zasilacz tez nie zaszkodzi zabrac jak juz bedziesz szedl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Dokładnie to jest wina pamięci na karcie a co do mostka polecam założyć na śrubeczki wentylator 40mm ja tak zrobiłem na swoim mostku tylko kupiłem http://allegro.pl/akasa-cool-blue-fan-s-northbride-fan-40mm-sklepy-i4627004897.html 5000 obrotowy żeby coś dmuchał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Przetestowałem go jak to było możliwe i wszystko chodzi jak należy. Głównym problemem był antywirus eset. Edytowane 24 Września 2014 przez TEDI17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Nie rozumiem teraz chcesz powiedzieć że za artefakty na ekranie był odpowiedzialny antywirus ? ;O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Dokładnie tak ponieważ dzisiaj byłem zmuszony do przeinstalowania windowsa. Włączyłem benchmark przed zainstalowaniem antywirusa i wszystkie testy przeszedł odrazu a przed tem to nawet nie zdążyło się wczytać a już zwicha złapał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Send1N Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Bardzo dziwna akcja ja mam Eseta kilka lat i nie miałem takich problemów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEDI17 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Zobacze czasowo jak będzie się sprawowało, narazie chodzi jak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...