The_Structor Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mile widziana ostra krytyka, kontruktywna i rzetelna oczywiscie ;] (ehh ale sie zaplatalem :D) http://www.thestructor.prv.pl oto co dzisiaj splodzilem, prosze o uwagi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Spoko aczkolwiek bez rewelacji, szybko się ładuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 w operze nie mam polskich znakow :? ale reszta OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 podoba mi sie kolorystyka liter i tla [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 kolorystyka zaczerpnięta z gry.wp.pl :lol: stronka nawet fajna, ale bez fajerwerków :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Jest OK, ale ja bym coś zmienił w menu po lewej stronie. Poza tym spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 kolorystyka zaczerpnięta z gry.wp.pl :lol: yyy, nawet nie korzystam z tego serwisu ;] wiec chyba nie trafiles :P niemiec: bo musze kodowanie iso ustawic ;] wtedy bedziesz mial polskie w operze, strona sie laduje szybko, bo nie ma tam wielu grafik ;] lisek: chetnie zmienie, ale co (aha zadne grafiki, to ma byc prosty homepage ;]) edit: mason: daj mail to ci wysle fajna galeriw na twoje www ;] ma skalowanie, umieszczanie okreslonej ilosc zdjec na stronie (potem pokazuje sie [1], [2], [3] ...itd ;] i takie tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 kolorystyka zaczerpnięta z gry.wp.pl :lol: yyy, nawet nie korzystam z tego serwisu ;] wiec chyba nie trafiles :P niemiec: bo musze kodowanie iso ustawic ;] wtedy bedziesz mial polskie w operze, strona sie laduje szybko, bo nie ma tam wielu grafik ;] bede wdzieczny, bo obecnie czytanie ze znaczkami typu ?, ?, ?, ? jest troche klopotliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ustaw kodowanie. Kolorystyka ładna, żadnych bajerów i wodotrysków, szybko się ładuje i nie ma problemów z czytaniem. 6,5/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wrzuc to iso po u mnie zamiast ś jest taki fajny kwadracik (bardzij romb czy cos :P). i chyba cos masz z css'em, bo pod ie wszystko widac pieknie, ale pod mozilla napis menu jest na czarnym tle :? tak same ten po prawej nad buttonami ;) ogolnie 7+/10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Akcja anulowana Program Internet Explorer nie mógł łączyć ze stroną sieci Web, która była żądana. Strona może być tymczasowo niedostępna. -------------------------------------------------------------------------------- Spróbuj wykonać następujące zadania: Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. Jeśli ta strona była już odwiedzana i chcesz zobaczyć, co jest przechowywane na tym komputerze, kliknij menu Plik, a następnie kliknij polecenie Praca w trybie offline. Aby uzyskać informacje o przeglądaniu w trybie offline za pomocą programu Internet Explorer, kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Spis treści i indeks. Internet Explorer - Podoba mi sie kolorystyka - czarne napisy na bialym tle niezly pomysl z tym odswiez i z tym ze strona tymczasowo niedostepna :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mnie się tam całkiem podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 - Podoba mi sie kolorystyka - czarne napisy na bialym tle niezly pomysl z tym odswiez i z tym ze strona tymczasowo niedostepna :P :twisted: masz kijowego ISP :P inne strony, ktore leza na republice ci dzialaja ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 troszke za malo rozbudowana ,grafika nawet oki, w linkach dodał bys tweak.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Czytelnie. Good Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 really nice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 troszke za malo rozbudowana ,grafika nawet oki, w linkach dodał bys tweak.pl :) dam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Structor a ja wiem skad wziales tlo :D a tak w ogole to nawet fajna ta stronka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Chyb źle trafiłem bo "Nie można wyświetlić strony" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 spoko stronka, szybko się ładuje i czekam na download ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Szybka strona. Poprawna wizualnie. Zmien troche menu. Dla mnie jak na homesite niezla robota 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 spoko stronka, szybko się ładuje i czekam na download ;) heh download nie bedzie zbyt duzy, bo to jest homesite ;] i bede tam wrzucal cos, co mi szczegolnie wpadnie w oko ;] nie licz na RELEASE gier i programow :P (tych platnych ofc ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tiaaaaaaaa.......... spox aczkolwiek bez jakis szczególnych rewelacji.... przecietność.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ładnie dobrane kolory. Ogólny wygląd tez ok. Myślę, że menu przydało by się jakieś ciekawsze, ale to tez może być (btw - ja tez musze w końcu porządne menu zrobić). BTW - zmieniłem kolory na stronie - teraz wygląda znacznie lepiej, ale muszę niektóre jeszcze trochę przyciemnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Jak dla mnie to troszkę zbyt mroczn, ale przecież nie każdy lubi ciężki rock. Ogólnie szybkie ładowanie, dobór kolorystyki ok, wszystko działa. Myślę, że może być, ale zbyt mroczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...