rustin Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 TO bardzo jest odczuwalne ? :) Można jakoś ja wyciszyć ? Zaciekawiło mnie to , że można taki procesor włożyć do tej płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 reyden a niby jakbym kupił 9600 czy 9800gt to byś mówił , że mógły być grzane w piekarniku i też mogły być jajca. Jaką bym nie kupił to ryzyko bo używana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Tyle że w przypadku NV jest większa szansa że trafisz na kartę po piekarniku albo taką w której za jakiś czas wystąpi problem z zimnymi lutami . W przypadku ATI ta szansa jest mniejsza , owszem firma też przeszła na lut bezołowiowy ale nić więcej nie sknociła w przeciwieństwie do konkurencji , NV nawet się do tego przyznała że mieli problematyczny proces lutowania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 czyli mniejsze szanse , że trafiłem padło ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Nie ma co gdybać. Wyjdzie w praniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Nastraszyliście mnie z tym , że głośno pracuje :) Niby teraz na grafice wogóle nie mam wiatraka ale komp i tak jakoś głośno chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) TO bardzo jest odczuwalne ? :) Można jakoś ja wyciszyć ?Jest. Miałem takiego Radka, jego chłodzenie było najgłośniejszym elementem mojego komputera. Zalmanowi zaaplikowałem manualny regulator obrotów i w momencie, gdy karta nie była obciążona, śmigał on sobie na 5v. Edytowane 27 Września 2014 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Właśnie znalazłem ten regulator od zalmana za 15zł , jak mnie będzie denerwował to kupię. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...