Quake96 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Witam :) Dosłownie jakieś 20 minut temu podczas rozgrywki w pewną grę miałem problem. Gra nagle zawiesiła się i ogólnie zaczęła wariować. Po jej wyłączeniu zauważyłem obecność kilku bardzo niepokojących plików na partycji dysku i w folderze z grami. Pliki te jednoznacznie sugerowały, że ktoś za pomocą owej gry (CS 1.6) włamał mi się do komputera i je podrzucił. Teraz pytanie jak mógł tego dokonać, jak sprawdzić czy nie narobił mi większych "szkód" i czy nie zostawił gdzieś jakiegoś wirusa? I jak najprościej dojść do IP które się podpięło do mojego komputera? Nie zamierzam zostawiać sprawy tak "samopas" i zamierzam wyciągnąć konsekwencje dla tego "cwaniaka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veritas Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Włamanie za pomocą csa toć to nowe narzędzie hakieeerskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...