Globus Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Chce kupić 512 ramu 266Mhz CL2 tylko nie wiem jakiej firmy wybrać. Mam do wyboru: -Elixir -Corsair -Micron -Samsung -Kingston -Infineon Które polecacie (Mają służyć głównie do OC) THX wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 kingston i ocz, ktoorego nie wpisales :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 A ja proponuje Samsungi (lepsze od OCZ) Corsair i wybrane Elixiry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 a ja probunuje cruciale , ktorych tez nie wypisales :D w testach poszly na 2-2-2 172 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Bierz Elixiry albo Kingstony, to to samo ale czasami w niektorych sklepach elixiry sprzedaja jak zwykle noname w nizszej cenie ja sie tak spotkalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja też coś dodam od siebie. Rok temu, a dokładniej w sierpniu, qpiłem 256MB "zwykłych " RAMek DIMM w Ultramedii za 167zł. Po moich testach okazuje sie teraz, że chodzą nawet na 164MHz. Czy to częsty przypadek, jakoże zostały kupione jako noname? P.S. Tak właściwie to producent zwie się "Micro" czy cuś koło tego... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Jasne żę Kingstony!!! są nie zawodne no i mają 5 lat gwarancji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Jasne żę Kingstony!!! są nie zawodne no i mają 5 lat gwarancji :)NoName bardzo czesto maja dozywotnia gwarancje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Ja mam na Kingstona dożywtonią gwarancjie. A pozatym nabyłem nową kość DDR i tu są jej parametry ale co one znaczą? 8-1-1-1R 6-1-1-1W 2.5-3-4CL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...