Samy1122 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Jakie byście polecili dobre wentylatory 120mm na chłodzenie procka(scythe ninja 3),głownie zależy mi na wydajnośći i ciszy jeśli dałoby się to połączyć,będą podłączone pod regulator obrotów więc nie będa cały czas działać na maksymalnych obrotach,potrzebuję 2 sztuki,mogę na nie przeznać około +\- 100zł.Który parametr w wentylatorach jest istotniejszy przepływ czy ciśnienie powietrza?Szukałem trochę i znalazłem NB-Multiframe S-Series M12 S3HS są warte swojej ceny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Wegług mnie niezełym wyborem będzie najnowsza odsłona Enermax Magma w wersji Advanced: http://proline.pl/?p=EMX+UCMAA12A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samy1122 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Bardzo ciekawa propozycja,patrząc na specyfikacje ma lepsze parametry niż ten noiseblocker który podałem a jest o połowe tańszy,tylko się zastanawiam czy będzie mi pasował do obudowy z wentylatorami z niebieskimi ledami,będzie go można kontrolować za pomocą regulatora w obudowie?bo ten eneramx ma ten przełącznik obrotów,nie będzie się to gryzło ze zwykłym regulatorem obrotów? Edytowane 9 Października 2014 przez Samy1122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Ten regulator działa na zasadzie "zmiany wentylatora" potem za pomocą kontrolera możesz sterować obrotami dokładniej. Samym przełącznikiem wybierasz dostępny zakres obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samy1122 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 To dobrze,spróbuje jeszcze poszukać jakieś testy tych wentylatorów i wtedy ostatecznie zdecyduję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...