rustin Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Na chwilę obecną mam Ahthlona 64 X2 4400+ . Zastanawiam się czy zmiana procesora ma sens , czy będzie jakaś różnica odczuwalna czy tylko odczuję po kieszeni :) Wiem jaki procesor mogę włożyć ale nie wiem który z nich jest najlepszy i czy będzie różnica. GA-M61SME-S2 v2 bios f9 http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2507 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Dałbym sobie głowę uciąć, że odpowiedź padła w poprzednim temacie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Czyli nie odczuję , żadnej różnicy miedzy 4400+ a 6400+ czy jakimś phenomie ? jeżeli nie to dam sobie spokój jak mówicie i będę zbierał na coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Myślałem , że byłby wzrost chociaż z 20%. W takim razie może kiedyś zmienię płytę i procka.Dzięki za wyjaśnienia. Pozdrawiam Edytowane 28 Września 2014 przez rustin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Można znaleźć info, ze działa np Athlon II x2 250 na tej płycie z najnowszym biosem. Poszukaj po znajomych, czy może ktoś ma Athlona x3/x4 i pożyczy na próbę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Niestety , nikogo nie znam aby podmienić. A kupować w ciemno jest bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...