pho Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Hej, moje stare senki hd 201 niestety umarły, więc czas pomyśleć nad czymś nowym. Przeglądając oferty, fora, testy wytypowałem kilka kandydatów: Koss UR40 AKG 518 Creative Aurvana Live Superlux HD668B Nie biorę pod uwagę żadnych headsetów z dopiskiem 'gejming', mikrofonu nie potrzebują, bo posiadam zewnętrzny. Zależy mi na tym aby dość dobrze grały, co wiem, iż jest pojęciem względnym, ale dla moich uszów senki hd201 a poprzednio 202 były wystarczające, takie fajne neutralne. Aby ładnie pozycjonowały dźwięk w grach. Przez najbliższy miesiąc będą napędzane Realtek'iem ALC892 potem najprawdopodobniej Xonar'em. Ogólnie nie chcę przekraczać 200 zł, bo biorąc pod uwagę ile gram obecnie nie ma co przeginać. :) Ważne również jest to żeby były w miarę wygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Można zamknąć, zamówiłem Superluxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...