mackopl Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Witam. Zakupiłem sobie nowy komputer, z płytą z97 wszystkie sterowniki zainstalowałem, podłączyłęm kabel od intenetu mam stałe łącze i prędkość ściągania jaką mam to maks 100kb/s a zawsze miałem ok 10Mb/s co może być tego przyczyną, sprawdzałęm u kumpla i u niego intenet działa normalnie może to sterwoniki albo coś? Proszę o pomoc bo nie wiem już co mam robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Dostawcę wróżyć z fusów czy wosku? Oj w tym przypadku szklana kula mówi że wielkie fatum internetowe zawisło i będziesz miał końcówkę miesiąca chińskiego usłaną wolnymi transferami. Jakie pytanie taka odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Witek Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Witam. Zakupiłem sobie nowy komputer, z płytą z97 wszystkie sterowniki zainstalowałem, podłączyłęm kabel od intenetu mam stałe łącze i prędkość ściągania jaką mam to maks 100kb/s a zawsze miałem ok 10Mb/s co może być tego przyczyną, sprawdzałęm u kumpla i u niego intenet działa normalnie może to sterwoniki albo coś? Proszę o pomoc bo nie wiem już co mam robić Jeżeli masz możliwość sprawdzić innym komputerem swoje łącze to zrelacjonuj to na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackopl Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Komputer kumpla u mnie też ma takie małe prędkości, mój naszczęście u niego działa normalnie, przyczyną okazał się kabel z kablówki podłączony do modemu musze dobrać mu odpowiednią pozycję, żeby działał normalnie a teraz moje pytanie czy mogę odciąć końcówkę od tego kabla i zrobić nową?? modem to cisco epc3212 a kabel f(tak napisane jest w instrukcji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...