szumeldr8 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Witam jestem na etapie składania komputera i mam problem z wyborem monitora. Monitor będzie podłączony do geforce gtx 970. Dodatkowo mam mętlik w głowie i nie wiem jaki rodzaj matrycy wybrać ? Dodam że od przeglądania różnych monitorów nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze Prosił bym o kilka propozycji Mianowicie: -Monitor do gier 24 cale -16:9 -Max 1000 zł -Monitor na biurko -reszta praktycznie nie ma znaczenia -jak by monitor był w sklepie ESC.pl było by super, ale to taki dodatek Proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Dell P2414H za 759 zł lub BenQ BL2411PT za 1 050 zł z morele.net . Oba mają 24" , matrycę IPS i rozdzielczość FHD , Dell ma czas reakcji matrycy 8 ms BenQ 5 ms - choć 3 ms to tyle co nic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Ja jeszcze dorzucę Dell U2414H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...