derek222 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 siema witam wszytkich i musze sobie zrobić straszną siare ale poprostu nie wiem tego od dzisaj stałem sie posiadaczem epoxa 8rda bez + i mam takie pyatnko dlaczego nie moge zmieniac w niej fsb stopniowo tylko 100/133/166/200 chciałbym mieć stopniowa zmiane fsb co trzeba zrobić załadwoac nowy bios czy nie wiem co ?? przepraszam za starszna lameriade ale poprostu dopiero zaczynam z kompami i chce sie zabawić w oc pomożecie mi tylko prosze nie wyśmiewajcie mnie szukałem ale nic nie znalazłem pozdro derek222 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Po pierwsze wystarczy przeczytać instrukcjie Po drugie było o tym ileśtam razy Po trzecie kończe piep**** i już Ci tłumacze w czym rzecz :D Nie pamiętam tego dokładnie, a nie chce mi się restartować komputera, wiec podam Ci to z pamięci i później sprawdze. Jakby nie działało to napisz. Mianowicie w BIOS'ie w menu Advenced Chipset Features musisz ustawić opcję FSB Frequency na Expert i już mamy możliwość ustawiania fsb od 100 do 250 co 1 Mhz. Pozdro. Następny raz kożystaj z funkcji Szukaj i instrukcji ;) !!Update!! Skaszaniłem za pierszym razem ten opis, sorka, mam nadzieje, że teraz jest dobrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 co do tytułu tematu : rzeczywiście jesteś lamerem - masz instrukcję - masz przyklejony temat o tej właśnie płycie - mogłeś poszukać zamiast nowy temat wsadzać ale już hotkey napisał co i jak więc ja nie muszę :) welcome to tweak.pl :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Hehe. A ty derek222 napisz przynajmniej, czy Ci wyszło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek222 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tak wyszło , sorry za tą lamowatośc chyba tu nie pasuje prosze moderatorów o skaskowanie mojego konta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 wiesz każdy kiedyś zaczynał :D ja też mimo że mam te 700 postów, to mało wiem i musze się naprawdę dużo jeszcze nauczyć :D proponuje czytać sobie forum - to pomaga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 pewnie zworke JCLK miales przestawiona a wracajac do twjoej jak to ty powiedziales lamowatosci to stary spokojnie nic sie nie przejmuj kazdy kiedys zaczynal i kazdy to przeszedl jedni po cichu inni troche bardziej widowiskowo :lol: ale muisz byc lama zeby potem stac sie nie lama (no chyba ze masz zamiar takowa zostac ;) :D) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...