mr.Witek Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Czy oglądał ktoś film pt. Miasto 44, mógłby ocenić go i napisać czy go poleca. Film zapowiada się ciekawie i nie wiem czy iść. P.S. Coś stara i ciągle gorąca ta Ośla łączka :D Edytowane 30 Września 2014 przez mr.Witek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Oglądałem w zeszłym tygodniu. Oceny się nie podejmę, choć momentami było widać, że produkcja nastawiona jest w jakimś tam stopniu na widownię "gimbo-licealną". Ogólnie watchable. Chcesz? Idź, bilet do kina to nie majątek. Edytowane 30 Września 2014 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Widać że jak na polskie warunki budżetowe to się postarali bo sceny naprawdę dopracowane i chociaż dla samych efektów warto iść ale mi osobiście niektóre pomysły reżysera kompletnie się nie podobały. Głównie chodzi mi o sceny slow-motion które strasznie wybijały mnie z rytmu oglądania - najpierw pełen realizm, ginący od przypadkowych kul młodzi powstańcy a za chwilę obrazek dwójki głównych bohaterów, którzy jako scenerię pierwszego pocałunku musieli sobie akurat wybrać bardzo "romantyczny" ostrzał z broni maszynowej....Może według reżysera i nastoletnich widzów tego typu sceny mają jakiś głębszy sens czy drugie dno ale jak dla mnie były po prostu żenujące Edytowane 14 Października 2014 przez april*s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savinac Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie podobało mi się. Doceniam wysiłek i rozmach, ale z drugiej strony wspominane już nastawienie na młodego odbiorcę jest widoczne. I znajduje to ujście w dość kiczowatych scenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mel1 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2018 Nadal nie widziałam... xd za to słyszałam niezbyt pochlebne opinie, więc chyba nie mam czego żałować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...