deseslin Posted October 1, 2014 Report post Posted October 1, 2014 (edited) Cześć, mam prośbę - mam do kupienia taki zestaw: GPU: Radeon 290X 4GB CPU: Intel Core i7 4770 RAM: G.Skill DDR3 8Gb + Corsair Vengeance DDR3 8GB - DDR3 1600mhz Obudowa: Corsair Graphite 600T Special Edition White Zasilacz: Be Quiet! Pure Power BQT L7-730W - Gold Chłodzenie CPU: Corsair Hydro Series h100i water cooling Mobo: MSI Z87-G45 Gaming 2x SSD 60GB 'Urządzenia dźwiękowe' : -Turtle Beach Ear Force PX22 -Sound Blaster Fatal1ty Recond3d Monitory: -Philips 27 "LED Monitor (wygląda TAK - nic więcej nie wiem co za model:) i drugi Samsung LCD 22'' - nic więcej o nim nie wiem Trochę dodatków typu klawiatura, mysz itp: Mysz: SteelSeries Sensei Laser Gaming Podkładka: SteelSeries4HD Mouse Pad Klawiatura: Logitech G510 Gaming Keyboard Kontroler: Xbox 360 Controller Wired Wszystko kupione rok temu w wrześniu z niemieckiego Agito. Kwota: 4500zł. Warto? Czy za tą cenę skleję coś lepszego w Polsce? Pozdrawiam, Bartek Edited October 1, 2014 by deseslin Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipton Posted October 2, 2014 Report post Posted October 2, 2014 Super cena. Jedyne co zrób po przyjeździe tego zestawu, to upłynnij kartę :D Sprzedasz za 1300 PLN i wstawisz GTX 970 - będzie ciszej, chłodniej i wydajniej po OC. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ben_obi_wan Posted October 2, 2014 Report post Posted October 2, 2014 Wydaje mi się, że jak dobrze poszukasz to w PL kupisz podobnie. Może ciut drożej. Pytanie jak jest z gwarancją na poszczególne podzespoły? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
deseslin Posted October 6, 2014 Report post Posted October 6, 2014 Dzięki za odpowiedzi. Z gwarancją kicha - obejmowała tylko Niemcy... Pozukam w polsce - może znajdę coś ciekawegh. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...