arthx Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Witam Sa juz pierwsze testy porownawcze blokow DanderDen-a : MAZE4 vs MAZE3 : Elite Technology oraz PureOC i wyglada na to, ze MAZE4 jest o kilka stopni lepszy od starszego brata MAZE3 pozdrawiam arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 jak dla mnie bomba. poza tym bloczek jest strasznie maly, tylko 0.5cm miedzi !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mmmmmmiodzio. Tylko ze na PureOC dali jeden tescik. I nic wiecej. No i zdjatek malo :( Ale co tam. Jak jak bede bral, to i tak Nukleona. TERAZ POLSKA!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 no i 4 jest tańsza o kilka dolarów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 W pierwszym teście nigdzie nie znalazłem info o temperaturze wody na wlocie bloku ani otoczenia. Porównywanie samych temperatur CPU w oderwaniu od otoczenia i wody niewiele mówi o wydajności bloku (o czym tu była już nie raz mowa). W drugim teście nie mogę otworzyc strony z wynikami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...