Grzechu Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Siemka ALK: Piwa: Carlsberg, Haineken, Tyskie, Hevelius (9.1% :D ), Gingers, Pils. Wina: Nalewki, Cherry, Vermouth (ale dobry jakis) - ogolnie z win tylko na spirycie, żadnej siary :x Wodka: Od stycznia mam wstręt, ale czasem Finlandzką Inne: Tani ruski szampan kiedy chce się nawalić na szybko :wink: NieALK: Napoje kolorowe- gazowane i niegazowane, Soki owocowe najlepiej pomarańcz, czasem Mountain Dew - czy jak to się pisze :lol: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Varrol: rozumiem, ze mozna wolec Tyskie od Zywca, ale nigdy nie zrozumiem jak mozesz nazwac Zywca sikami, a zaraz potem chwalic EB 8O 8O 8O Grzechu: patrzysz nie na ten wskaznik - patrz na te drugie procenty (ekstrakt) - one sa wazniejsze, a nie na voltaz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dobra moja kolej : Mleko na sniadanie Sok Pomaranczowy za dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 w ogole wszystkie strongi dla mnie sa za slodkie, nie jestem w stanie wypic warki strong bo dla mnie to ni ejest piwo tylko soczek, nie mowiac juz o redsach. co do zywca to przekonalem sie do niego dopiero niedawno, do tej pory byl dla mnie jak siki, ale po prostu mialem okazje ostatnio wypic do dosyc sporo i jakos mi przypadl bardziej do gustu. zapomnialem jeszcze dodac ze pilsnera urquella lubie :) co do heinekena - pokochalem to piwo bedac we wloszech na obozie w poprzednie wakacje. niestety polski heineken bardzo mnie rozczarowal, po wypiciu kilku puszek stwierdzam ze w polsce tego pic nie bede :) butelkowany jeszcze ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 pifo: okocim, lech, gingers, tatra, warka, carlsberg (zywiec nienawidze, czemu wszyscy tak to chwala ) :? :?: wino- nie trawie wina ani zadnych nalewkopodobnych napojow "metali" - syf wodka- pije tylko wtedy gdy nie ma piwa, a jest jakas impra ( ogolnie nie przepadam- to nie ma smaku) bezalk: wszyskie napoje z rodziny coca cola, pepsi, kubus :D, kryniczanka nigazowana wysokomineralizowana ownz :twisted:, zimne kakao (tylko rozpuszczalne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Grzechu: patrzysz nie na ten wskaznik - patrz na te drugie procenty (ekstrakt) - one sa wazniejsze, a nie na voltaz :lol: Voltarz jest ważny do uchlania się :D A zawartość ekstraktu pokazuje raczej jakość piwa (np. "piwa" z hipermarketów - litr za 2,30 :D mają koło 8% ekstraktu 8O, a te normalniejsze to minimum 10,5-12%) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Tylko spirytus rektyfikowany :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 piwo: Żywiec, Lech, Warka, Heineken, Grolsz (kurcze, po co wymieniam) :) - wszysstkie winko - tylko do obiadku wódka - Krajowa w Biedronce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 piwo: Żywiec, Lech, Warka, Heineken, Grolsz (kurcze, po co wymieniam) :) - wszysstkie winko - tylko do obiadku wódka - Krajowa w Biedronce :D Ta krajowa z biedronki to najwiekszy syf jaki w zyciu pilem. Jak mi sie przypomni to mi niedobrze. FUJJJ Juz spiryt z woda lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Pivko to Zywiac i Warka no i Lech Wodka Stoliczna ( moj faworyt) , Gorzka żaładkowka :) i luksusowa i wyborowa Winka roznie alby połwytrawne albo Kagor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 piwo: Żywiec, Lech, Warka, Heineken, Grolsz (kurcze, po co wymieniam) :) - wszysstkie winko - tylko do obiadku wódka - Krajowa w Biedronce :D Ta krajowa z biedronki to najwiekszy syf jaki w zyciu pilem. Jak mi sie przypomni to mi niedobrze. FUJJJ Juz spiryt z woda lepszy Marudzisz. Spróbuj Starogardzkiej ze "Stokrotki" - to jesty dopiero syf. A zmrożona Krajowa smakuje jak Finlandia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Varrol: rozumiem, ze mozna wolec Tyskie od Zywca, ale nigdy nie zrozumiem jak mozesz nazwac Zywca sikami, a zaraz potem chwalic EB 8O 8O 8O EB piję baaardzo rzadko, jak pisałem piję głównie Warkę, a czasem Tyskie. Możliwe, że nie pamiętam dokładnie jakie jest EB, wydawało mi się, że jest dobre, ale mogłem się mylić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Piwa: Lech, Perełka, czasami Okocim, Warka (zwykła) Wódka- czysta, nie znoszę aromatyzowanych, najczęściej Soplica, Bols, Wina - nie lubię Teraz to czasami popijam, ale wczesniej na studiach to piliśmy sporo - wszystko co popadło :-) (prawie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 w biedronce mają dobre browary :lol: :lol: :lol: ups co ja mówię chciałem powiedzieć tanie :D :D :D ale jak nie ma kasy to do biedronki się czasem wpada :) z browarów to w miarę dobre jet królewskie :P łomża, kiedyśl jeszcze było jasne że pełne na stacjach bęzynowych, ale teraz żedko to spotykam, a poza tym zeszło na psy. a tak wogóle to nie wiem co to jest ten reeds czy calsberg to jakiś soczek, wole kupić coca-cole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 tanie wino jest dobre bo jest dobre i jest tanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 qwaaaaaaa wszystko zalezy od budzetu piwka : no duze tego jest guinnessa uwielbiam, ale jest qrewsko drogi, a tak to roznie zywiec ,warka strong,tyskie, ostatnio siki "pils" za 1.5zł vodeczki:finlandia,i tez roznie absolwent soplica wyborowa zubrowka .itd itp wina(jaboli nie pije)bardzo zadko takie za 20 zł do obiadku ale bardzo sporadycznie jak rodzice cos kupia a z kumplami jak nas bieda i dool przycisna to czasem kilka nalewek mile widzianych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Piwko :Lech Zielony ,Dębowe Mocne ,kiedys Heineken(ten rozlewany w Polsce to w sumie syf) Tanie Piwko : Kuntersztyn ,Keniger i Vip . Winko : Mustal , Nalewka Wisniowa 18% z Jantonu , Malinowy Ostrowin. Wodka : Luksusowa i Polska - trzeba wspierac lokalny przemysl i Finlandia Inne : Capri Bitter (Polmos Zielona Gora Rulez :D ) , Mailbu ,Bols Blue . Bezalkoholowe : Tymbark ,Kubusie i Coca Cola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 piwo: Żywiec, Lech, Warka, Heineken, Grolsz (kurcze, po co wymieniam) :) - wszysstkie winko - tylko do obiadku wódka - Krajowa w Biedronce :D Ta krajowa z biedronki to najwiekszy syf jaki w zyciu pilem. Jak mi sie przypomni to mi niedobrze. FUJJJ Juz spiryt z woda lepszy Marudzisz. Spróbuj Starogardzkiej ze "Stokrotki" - to jesty dopiero syf. A zmrożona Krajowa smakuje jak Finlandia :D I "starogardzka" i "krajowa" to taki sam syf . Nigdy nie mialme po tym duzej bomby ale moj zoladek to ledwo wytrzymuje taka wodke.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 --pifko -- tylko przy ważnych okazjach ( warka najlepiej ) --zielona herbata -- na codzień --wody mineralne--jak ciepło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Żywiec, only Żywiec !!! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 PIWO : Warka jasne pełne - najlepsze pwiko a poztym sztefl czy jak to sie tam pisze Broki sambory sa dobre ogóleni gorrzkie pwika Wino : Wszytko czego cena nie przekracza 3,30 bez kaucji ;-) reszta to burżujstwo poleca LSD strong i legendarną Pokuse :D Wódka: nie lubie żadnych bolsów czy inych syfów popieram polski przemysł spirytusowy Sobieska, Xsiążeca itp. nie polecam Arcitca wogóle nie kopie :D no i oczywiście Czrewona Finlandia miód w gębie ale nie za ta cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Pifo : Warka , Tyskie , Gingers :P Vodka : Smirnoff , Bols , Śiwucha :P inne : Miód pitny :D , Likiery , i Wynalzaki (czasami lokalny sprawdzony spiryt) 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Piffko: Tyskie (patriota jestem) Tatra i ostatnio Harnaś :) Vodka: tylko Bols Wina: nie pijam bo to syf P.S. Lubie likiery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 LAkochole: Piwo to żywiec , tatra, haineken Woodki raczej nie pijam bo nie lubie. Wina też nie lubie :D Napije : Bardzo lubie soki pomarańczowe wieć staram sie pic tylko je :D i wode gazowana vitaline'e od danona. Kiedyspiłęm bonaque ale wójek mnie przed niaprzestrzegł że jest otrzymywana sztucznie i takie tam.W końcu firma cocacola ja robi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 alkohol: pifo: warka strong, tyskie, heineken vooda: co popadnie, byle sponiewierało ;) bezalk: różne gazowane świństwa, duuzo kawy (kiedyś się wykoncze.. :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Piwo - Tyskie wodka - Bols Wino - Nie bezalk.- soki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Z piva to przewaznie lecha ale niemam jakiegos ulubionego- byle ping po takim rusl... vooda prawie kazda byle by nieowocowa- odradzam owocowego bolsa... ostatnio zakosztowalem w drinkach a dokladnie w lyskaczu z kola... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 moze wyjde na alkoholika, ale mam dosyc sprecyzowane gusta piwo: jasne: radeberger ciemne:koestritzer (zimny czarny pyyyyycha, jak bedziecie w niemczech to koniecznie sprobujcie, w polsce w ogole czegos takiego nie ma) wino: rozne czerwone wytrawne, bourgund albo chianti wodka: zwykle nie pije, ale to poki nie dorwe butelki Stolichnaya (Stolichnaya Cristal to juz w ogole cud miod) absolut tez jest ok. poza tym czasem mozna sobie strzelic drina (Metaxa, Zubrowka) a w barze kamikaze, albo jakies whisky. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 piwo - perła; heineken; blabls winko - wermuciki - tu najlepiej cincin - samosiejki tez ... jak dzisiaj ;-) woodzia - hmm tu trudny temat nie przepadam za taka ze sklepu wole spiryt najlepiej 50-60% z kawa i orzechami ew z cytrynka or smth ostatnio opanowalem technike rozrabiana w 1,5h !!!! powaga jak chcecie info or smth pytajcie prv :lol: Pozdro ide spacccccc ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 piwko lubie heineken'a, debowe, warke strong. Winka tez sa spoko ale takie wytrawne (do obiadku) lub polslodkie. Z innych wynalazkow to lubie rozne drinki typu smirnoff ice, bacardi breezer. Szampan Cin Cin swietny jest !! A moj ulubiony drink to Kamikadze i Martini z wodka wstrzasniete nie mieszane (oj to ostatnie kopie). Napoje bezalkocholowe: we francji pilam swietny napoj FLUO sie nazwya-jest on bazie wody mineralnej Perrier ma smak wisniowo-imbirowy ludzie miodzio! szkoda ze w polsce nie mozna tego dostac :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...