inny Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Witam Zakupiłem i5 4790k czy jakoś tak :) plus płytę główną msi gamming 5. Uruchomiłem bios aby przyśpieszyć komputer i masakra.. ile tam jest opcji.. Ostatni sprzęt który podkręcałem to był athlon 2.200 z płytą abit nf 7 :) czy może ktoś napisać jak dla dziecka co i jak ustawić żeby nic nie zepsuć? :) Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 http://www.purepc.pl/artykuly/poradniki Na wielkie oc się nie nastawiaj, cpu ma w trybie turbo 4,4GHz, jak zrobisz 4,6GHz, możesz być zadowolony. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokrim Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Witam, zerknij na kanał yotobe Blackwhite. To polak który testuje i recenzuje sprzęt. W jednym z filmów bardzo dokładnie opisuje podkręcanie i to na biosie msi więc to coś dla Ciebie. Edytowane 5 Października 2014 przez Sokrim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba102 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 Też podkręcałem na podstawie filmiku yt Blackwhite, sensowny poradnik, wyjaśniony każdy aspekt który nawet laik powinien poznać, ze wszystkim sobie poradziłem bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...