Bobanoskos Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 NO więc tak. Na moim kompie wszystko sie tnie i wiesza od gir, a i system mógłby śmigać lepiej(windoza xp). :( Starsi powiedzieli mi, że o new kompie na wakacje nie mam co śnić :cry: , najwcześniej na początku przyszłego roku. :x Sam uzbieram 300, max 400 zeta. Co moge zrobić z tym gruchotem :?: Co zrobić, żęby dzisiejsze gierki (generals , VC, itp.) jakoś chodziły i przestały tak klatkować. Mój sprzęt :arrow: Duron 600, mobo gigabyte ga-7zm, 128 mb sdram pc 100 (biega słabo,ostatnio nawet cl 2 nie wytrzymuje :evil: ), GF 2mx 400 32 mb sdr (biega na 195/195 8), żadnego dodatkowego chłodzonka),dysk seagate 20 gb, zasilka 250 w (ale dobrze łazi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 NO więc tak. Na moim kompie wszystko sie tnie i wiesza od gir, a i system mógłby śmigać lepiej(windoza xp). :( Starsi powiedzieli mi, że o new kompie na wakacje nie mam co śnić :cry: , najwcześniej na początku przyszłego roku. :x Sam uzbieram 300, max 400 zeta. Co moge zrobić z tym gruchotem :?: Co zrobić, żęby dzisiejsze gierki (generals , VC, itp.) jakoś chodziły i przestały tak klatkować. Mój sprzęt :arrow: Duron 600, mobo gigabyte ga-7zm, 128 mb sdram pc 100 (biega słabo,ostatnio nawet cl 2 nie wytrzymuje :evil: ), GF 2mx 400 32 mb sdr (biega na 195/195 8), żadnego dodatkowego chłodzonka),dysk seagate 20 gb, zasilka 250 w (ale dobrze łazi). wyalic ta karte i kupic np gf3 ti, mozna juz dostac za 270 pln na allegro, wywalic te ramy i kupic 256/133 i podkrecic proca przynajmniej na 900 mhz BTW u mnie duron 650 chodzil na 1Ghz ale nie wiem jak jest z mozliwoscia podkrecania na twojej plycie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja Ci powiem że u mnie na servie pod 2000, Vice City śmiga bez zarzutu na sprzęcie takim: Celek 466MHz FiC 5VA+ TNT2 32MB 64PRO 12,7GB Fujitsu MPE3136AT 256MB DIMM's więc nie wiem dlaczego na twoim durniu nie chce chodzić nawet Vice City dodam że u mnie jest bardzo płynnie ;) Jęsli twoja płyty pociągnie większego Durnia to kupi se używanego 1000 czy tez 900MHz (lub tez swójego durnia podkręć) i powinno sprawę załatwic, a najlepiej pozbieraj na wpłate na raty potem ze starszymi porozmawiaj i za jakies 1500zł kupisz sprzęcik nie o miara lepszy od Twojego, zakładając że monitor masz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja mam to co w podpisie i c&c śmiga aż miło . no... dodaj kostke ramu 128 lub 256 bo to na tą windoze strasznie mało .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 VC mi biega, ale często sie zacina ( za mało ramu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dorzuć co najmniej 128 ramu, teraz jest tani jak barszcz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...