Dacjan Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Zastosowanie komputera: Gry. Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 2599zł. Których części potrzebujesz ?: Całej skrzynki PC. Czy będziesz podkręcać sprzęt ? Nie znam się, raczej nie. Szkoda gwarancji. Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor ? Jaki to model?: TV samsung HD 24"cale 1920 x 1080. Własna propozycja zestawu: Liczę na pomoc znawców. Inne: Proszę o pomoc w złożeniu komputera do gier za kwotę 2599zł po nieważ jestem w tych sprawach lajkiem, chciałbym aby ten komputer nadawał się do gier typu : call of duty ghosts, call of duty advanced warfare, crysis 3, battlefield 4, watch dogs, gta V, assasin's creed 4 Black Flag, tomb raider, max payne 3.Zależy mi na dobrych ustawieniach typu : wysokie, bardzo wysokie aby można było płynie grać i cieszysz się z rozgrywki w trybie single player lub multi player. Proszę wszystkich znawców o pomoc będe bardzo wdzięczny, z góry dziękuje. Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) http://www.morele.net/inventory/info/lfszZz/ 2574 zł. Edytowane 3 Października 2014 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacjan Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) A co sądzicie o nowym AMD FX-8350 BOX, czy nie jest wydajniejszy od i5 4590 3.3GHz LGA1150 BOX ? No i jak z tym AMD ? Edytowane 5 Października 2014 przez Dacjan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozdmaru Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 W grach i5-4590 (niebo) sprawuje się lepiej od tego ośmio rdzeniowego AMD 8350 (a ziemia). Serio nie zaprzątaj sobie głowy Amd i bierz zestaw Devila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacjan Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) A co do tej obudowy to ona ma tylko 2x USB pod mysz i klawiature, a modem, pendrive gdzie podłączę :/ ? Edytowane 5 Października 2014 przez Dacjan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 jak to gdzie podłączysz ... z tyłu :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Zestaw Devila jest wielce ok. Jedynie zastanowił bym się nad modyfikacją pozwalająca dołożyć ssd. Nawet 120 GB pod system sporo zmieni a koszt to 300 zł. namazane w tapataku przy użyciu swype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sushan Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 a czy do tego procesora nie powinna być trochę lepsza płyta główna? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacjan Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 A jaką płytę główną do 259zł najlepiej wybrać i czy może być ten zasilacz 530W, pod Procesor Intel Core i5-4590 3.3GHz LGA1150 BOX i kartę graficzną gigabyte radeon r9 280x ? lub coś z innej firmy lecz koniecznie r9 280x.Ponieważ wolę dopłacić troszkę do karty graficznej i płyty głównej by mieć lepsze efekty w grach.Lub kupić używaną r9 280x w cenie nowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dacjan Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Trochę zaszalałem ponad budżet, ale jak ma komputer służyć przez lata to warto trochę grosza dołożyć.O to mój zestaw który złożyłem z pomocą devila, mam jeszcze parę pytań co do nie go a więc :http://www.morele.net/inventory/info/eGQNtz/Czy lepiej pod ten zestaw kupić pamięć ram 1866MHz Goodram z serii Play czy zostać przy tej 1600Mhz Crucial Ballistix ?I czy lepszy będzie procesor ten :http://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4670-3-4ghz-lga1150-box-haswell-bx80646i54670-546529/czy może tenhttp://www.morele.net/procesor-intel-core-i5-4670k-3-4ghz-lga1150-box-haswell-bx80646i54670k-546530/Oba są chyba takie same ale ceną się różnią, i czy może być ta płyta główna którą wybrałem pod ten lepszy intel ?a ja jestem kompletnym lajkiem w tych sprawach i prosił bym o pomoc w dopasowaniu i słusznym wyborze.Z góry wam dziękuje za pomoc i poświęcony czas ;) Edytowane 5 Października 2014 przez Dacjan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...