Wojtek@oo Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Czy ktoś z Was korzysta już z tego dropssa? Na papierze wygląda sympatycznie - 50 lub 60zł brutto za 20Mbit, ale czy przejście jest bezproblemowe? Ile czasu bez sieci? Jak pingi, jak transfer, youtube nie tnie się? (Na neo niby mam 16-19Mbit, pingi niby dobre, bez dropów, ale orange nie dogadało się z google i yt słabuje.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wideo Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Przejscie bezproblemowe, trzeba się umówić na konkretny dzien kiedy konczy sie umowa u obecnego dsotawcy, i netia tak ustawi że na drugi dzien już będzie działać drops, także mogę polecic. Co do danych technicznych, nie mam zastrzezen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Na czym polega roznica pomiedzy laczem LLU a BSA ? NIgdzie nie moge doczytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wideo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2014 jesli masz llu załatwiasz wszystko z netią, jesli masz bsa to abonament jest większy o 10 zł, a kablowe sprawy załatwiasz z orange, netia nie wszystko wtedy może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...