koniMax Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Gotowe LC odpada bo sensowne takowe kosztuje 400zł+, a kartę graficzną bym miał odrazu z blokiem także groszowe sprawy za full cover :) Taki zestaw z chłodnicami 2x3x120mm by mnie kosztował 450zł z wykorzystaniem wanny koło 250zł ;0 Także cenowo jest dobrze. Tylko aby cichutka pompka była, myślę o tej z allegro ek ddc 2.2 za 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Myślę, że jeśli pompka będzie opakowana gąbką i będzie gdzieś w okolicach wanny to nie masz się co martwić głośnością ... Pamiętaj o zdjęciach, bo komputer z chłodzeniem wanną będzie epicki... kwejk murowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Heh widzę że trzymasz kciuki tylko żebym w wannie je zrobił, jest to opcja możliwa lecz jakby taka 1 chłodnica 3x120mm wystarczyła do 1 GPU to wolałbym chłodnicę. Ta pompka aż taka głośna? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Nabyłem GTX 460 1GB od Gigabyte za 2 stówki warta tej ceny? Jak myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Rozumiem jak byś się pytał przed kupnem, czy warto. Teraz to już pozamiatane :P Z tymi kartami jest ten problem, że mogą mieć straszliwie skatowaną sekcję zasilającą. No i ostatnio wychodzi coraz więcej przypadków zimnych lutów na tym modelu. Edytowane 13 Października 2014 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Jak coś upiecze i odsprzeda:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 No po fakcie to prawda ale cenowo jak trafilem czy raczej normalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 kupiłeś http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-n460se-1gi/specs/ czy http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-n460oc-1gi/specs/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Zaskoczyles mnie, niewiem. Mam tylko link do aukcji: http://allegro.pl/gtx-460-1-gb-firmy-gigabayte-i4694485607.html Mozesz na podstawie tych zdjec z auckji stwierdzic co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Czyli pełny GTX 460Za ta kase może być. Pytanie w jakim jest stanie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniMax Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Dzisiaj poszedl takze kolo srody, czwartku powinien byc u mnie. Zobacze wtedy jak bardzo styrany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...