zaodrze244 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 Jaki monitor do 1000zł do gier. Kumpel pyta - gra przede wszystkim w Battlefielda 4. Nie wiem co mu doradzić. Budżet jest nieprzekraczalny jak będzie taniej to nawet lepiej. Jego komp to i5 - 3570, 8gb ram, gtx 670. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawadzkis Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Dla mnie tylko iiyama. Mam dwa takie monitory (22 i 28 cali). Brzydkie jak noc :P, ale liczą się parametry. Co jest moim zdaniem kluczowe? Duża przekątna (27-28 cali) i matryca IPS. Szczególnie to drugie się liczy, bo kolory na IPS wyglądają lepiej niż na TN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Autorze może często polecany Dell U2414H na matrycy IPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...