coolio Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mam zestaw jak w temacie; poskladalem wszystko do kupy i....nie wstaje. tzn nie ma sygnalu na monit. reszta wydaje sie ok-dioda sygnalizuje ze pamiec pracuje ok, wiatrak sie kreci, itd. moje pytanie jest nastepujace: 1 czy to wina tego ze mam stary bios na plycie (ewentualnie ze ta plyta nia chce tego proca :D )?? 2 czy w takim wypadku wogole cos powinno sie pokazywac na ekranie monitora?? co Wy na to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigrris Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mialem podobny problem - tylko, ze z plyta abit NF7-S - okazalo sie, ze musze zmienic zasilacz - ta plyta ma dodatkowe wejscie do zasilania, tak jak plyty pod P4 - mimo, ze niby nie jest konieczne podlaczenie tego dodatkowego zasilania, to moj sprzet nie chcial dzialac... moze wiec sproboj z innym zasilaczem jesli masz taka mozliwosc :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...