lopik_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Proszę o opinie, komętarze, plusy, minusy o tym cyfraku bo jestem na kupnie go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 taki sobie mogliśmy wyłożyś o 300 zł wiency na lepszy... nie ma ten zoomu optyczn ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja mam Photosmarta 120 i jest problem - może ktoś wie - za nic nie moge ustawić daty - ustawiam - wylaczam aparat i dup - znowu jakas losowa data... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 sid sprawdz czy niema patcha na firmware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...