GamalPL Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Witam. Mam problem otóż bawiłem sie ustawieniami ekranu i przypadkiem.Ustawiłem za duża czestotliwosc I teraz na ekranie pokazuje sie komunikat "Poza zakresem pracy 75.2kHz / 60.1 Hz" I nie wiem jak to naprawić. Gdyż nie widze ekranu.Ekran podłaczony jest przejsciówka,bo jak kupiłem nową karte nie było mojego wejscia do monitora. Jakieś pomysły?Wiem ,że moge podłączyc swoj telewizor ,ale nie było tam ustawien ktore zmieniałem. Dodam ,że to było Catalyst'cie zmieniane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Spróbuj odpalić system w trybie awaryjnym i wtedy może coś zobaczysz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Powinno pomóc wybranie opcji: włącz tryb VGA - przed wejściem do trybu awaryjnego. Jak na zrzucie (4. pozycja): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...