mackopl Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Witam. Zakupiłem ostatnio komputer i5 4690 asrock z97 pro 4 thermalright hr02 Msi gtx 970 WD 1TB Caviar blue Crucial Ballistix Tactical 2x4gb Deus 500w I problem jest taki po wciśnięciu przycisku power wszystko się załącza i gaśnie, a po chwili komputer normalnie startuje co może być tego przyczyną czyżby zasilacz? Po jakimś czasie jak komputer już chodził to jak go wyłączę to startuje od razu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Ten typ pewnie tak ma Nie ma się czym przejmować. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Wyłączasz go z listwy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackopl Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) "Klaus" dzięki za odpowiedź MiG29 tak komputer wyłączam normalnie następnie wyłączam listwę Edytowane 8 Października 2014 przez mackopl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Spróbuj bez jej wyłączania. Tylko sam komputer. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackopl Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Tak też zrobiłem wyłączyłem komputer ale listwy nie i wszystko śmigało normalnie :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...