Skocz do zawartości
nycarlos

Sony czy Kodak

Rekomendowane odpowiedzi

czesc,

co sądzicie o KODAK EASY SHARE CX4230 2.0 MP Digital Camera warto kupić??? macie może dostęp do zdjęć tego aparatu, jak one wyglądają. Chciałbym obejrzeć kilka fotek krajobrazu,

czy dopłacići kupić sony cybershot dsc-p32 3.2 MP ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz soniak ma juz 3,2 megapixela wiec mysles ze oplaca sie doplacic zreszta sony to sony :D :D mam kilka fotek z soniaka tylko nie pamietam modelu ale sa rewelacyjne

a mógłbyś podać linka do tych fotek?? ewentualnie wysłać mi na maila??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sony to sony ? obawiam sie ze wiem co miales na mysli ale ja mam zupelnie odwrotne zdanie na temato soniakow ... wiem z doswiadczenia nie rzucajac slow na wiatr... sony to kashana :)

choc jedna z lepszych kashanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam limit powiedzmy mniej niż 250 USD,

ten SONY kosztuje 219 USD

a KODAK 173

A może polecicie mi jaieś inne modele, byłbym bardzo wdzięczny, i jak dysponujecie fotkami z tego aparatu to pls o kontakt. Lepiej zobaczyc wcześniej co się kupuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sony to sony ?  obawiam sie ze wiem co miales na mysli ale ja mam zupelnie odwrotne zdanie na temato soniakow ... wiem z doswiadczenia nie rzucajac slow na wiatr... sony to kashana :)

choc jedna z lepszych kashanek

a jaki model poleciłbyś mi ?

www.newegg.com albo jakiś inny sklep

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój qmpel ma Kodaka CX4200, i jest na prawde wypasiony, max rees. to chyba 1920x 16xxx, 16MB wbudowanej pamięci, a widze że jest to nowszy model więc powinien byc jeszcze o ciutke lepszy, spórbój poszukac na KOmputroniku, www.komputeronik.pl .

Pozdr....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. 960zł.

hmmmmm pomyśl nad Minolta Dimage E223 - kosztuje właśnie 960pln

jest OK .. 2.1 Mpix, notatki głosowe, 1600x1200 , optyka dobra , 3x optic zoom... polecam przede wszystkim bo to Firma ...

www.fotozakupy.pl <-- dobry opis sprzętu (zbliżone ceny)

ja kupiłem wczoraj Canona Digital IXUS 400 4mpix i jestem barrdzo zadowolony ... rowniez dlatego ze to canon ale w tej cenie ok 250$ nie znam lepszego sprzętu od tej minolty .. no ale to 2.1 mpix ... jesli nie masz duzych wymagan zdecyduj sie juz na tego 3.1 mpix sony - zdjecia robi :) jak nie masz wiekszej kaski to trza sie sqpic na rozdzialce ... no mam tylko nadzieje ze za ta cene nie ma interpolowanych pixelqff :)

wybierz najlepszy

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz soniak ma juz 3,2 megapixela wiec mysles ze oplaca sie doplacic zreszta sony to sony :D :D mam kilka fotek z soniaka tylko nie pamietam modelu ale sa rewelacyjne

moge ci pare wyslac na maila tylko mi go podaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moge ci pare wyslac na maila tylko mi go podaj :D

site@tlen.pl a jakim aparatem robione??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. 960zł.

hmmmmm pomyśl nad Minolta Dimage E223 - kosztuje właśnie 960pln

jest OK .. 2.1 Mpix, notatki głosowe, 1600x1200 , optyka dobra , 3x optic zoom... polecam przede wszystkim bo to Firma ...

www.fotozakupy.pl  <-- dobry opis sprzętu (zbliżone ceny)

ja kupiłem wczoraj Canona Digital IXUS 400 4mpix i jestem barrdzo zadowolony ... rowniez dlatego ze to canon ale w tej cenie ok 250$ nie znam lepszego sprzętu od tej minolty .. no ale to 2.1 mpix ... jesli nie masz duzych wymagan zdecyduj sie juz na tego 3.1 mpix sony - zdjecia robi :) jak nie masz wiekszej kaski to trza sie sqpic na rozdzialce ... no mam tylko nadzieje ze za ta cene nie ma interpolowanych pixelqff :) 

wybierz najlepszy

pozdro

siemanko,

wiesz z cennami w polsce nie ma się co sugerować, tam za tą cenę (250USD) można kupić aprat, który w polsce kosztuje 2000zł :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...