Pospo Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 dla porównania, z ciekawosci sciagnalem jakis repack gry, obciazenie 100% i po 10 minutach nie wiecej jak 61 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 może jutro przyjdzie rtx 3060ti, bedzie git w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 Witam ja mam taką maszynkę , a Ty ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 3 minuty temu, Mr.T... napisał(a): Witam ja mam taką maszynkę , a Ty ? 78 stopni na chłodzeniu aio, czyli nie jest źle 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 Dlatego dla mnie osobiście kupowanie egzotycznych serii procesorów mija sie z celem , dużo łatwiej ogarnąć temat z i7 4790K. , ale idzie zima dodatkowe źródło ciepła sie nada xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 1 minutę temu, Mr.T... napisał(a): Dlatego dla mnie osobiście kupowanie egzotycznych serii procesorów mija sie z celem , dużo łatwiej ogarnąć temat z i7 4790K. , ale idzie zima dodatkowe źródło ciepła sie nada xD ale w grach chyba nie wykręce aż takiej temperatury? pomyślałem że ma edram a w dzisiejszych grach sie przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 Wisz ten L4 128MB to nie jest X3D , i tylko jeśli jakaś gra będzie potrafiła to to wykorzystać , czy już wspominałem o egzotycznych CPU ? takie na szybko znalezione na YT , zerknij na temperaturę i 7 5775c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 No widać okolice 50, a 4790k jest kręcony do prawie 5ghz, nawet 65 stopni w grach to nie jest jakoś dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 no tak, tylko jak łatwo jest kupić i7 4790k , potem go oskalpować, zrobić OC. , z i7 5775c tylko pod górkę XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 4 minuty temu, Mr.T... napisał(a): no tak, tylko jak łatwo jest kupić i7 4790k , potem go oskalpować, zrobić OC. , z i7 5775c tylko pod górkę XD nastraszyłeś mnie trochę, myśle że bez oc ten procesor mi wystarczy, mi sie ręce trzęsą jak wymieniam procesor, a co mówić o scalpowaniu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 1 minutę temu, Pospo napisał(a): nastraszyłeś mnie trochę, myśle że bez oc ten procesor mi wystarczy, mi sie ręce trzęsą jak wymieniam procesor, a co mówić o scalpowaniu xD wisz jak to mówią, jak komuś sie ręce przed robotą trzęsą , walnij setkę (moze być z jakiegoś zboża albo z ziemniaka co kto lubi ) xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pospo Opublikowano 1 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2025 procesor na blackfrajer mnie wyszedł 250zł, głównie chodziło o 8 wątków, już kupiłem i nie zmienie cpu. Nie ma sensu podkręcać ok, i tak wystarczy, jak to mowią: z gówna miodu nie ukręcisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2025 Ta podstawka może mieć spory wpływ na temperatury. Chłodzenia z miedzianą podstawą do np. i3 12100 spisują się zadziwiająco dobrze, jak na tak małe pchły. Ogólnie na Twoim miejscu nie kupiłbym wersji z aluminiową podstawą, tylko jakiś model wieżowy z ciepłowodami od be quiet itp. (i tak znacznie lepsze od intelowskich BOX, nawet z miedzianą podstawą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...