2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Spojrz na konfiguracje mojego sprzetu... Do tego konfigu stosuje nastepujaca kolejnosc instalacji sterownikow: 1. Intel Chipset Driver 2. USB 2.0 Driver 3. ATI TV Capture 4. ATI Catalyst 5. ATI Control Panel 6. SoundBlaster Audigy 7. DirectX Czesto widze ze uzytkownicy proponuja instalacje DirectX zaraz po sterowniku plyty glownej, a dokladniej przed karta graficzna. Czy kolejnosc ta ma jakiekolwiek znaczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja daje najpierw stery od plyty i grafiki, a potem to juz co sie nawinie. To chyba nie ma znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Najpierw drivery od mobo puźniej grafa DirectX i cała reszta :) Ja daje najpierw stery od plyty i grafiki, a potem to juz co sie nawinie. To chyba nie ma znaczenia. Otóż w niektórych przypadkach ma to znaczenie :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...