Lupus1943 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Witam,właśnie wrócił mi procesor z gwarancji (wymieniony na nowy). Komputer nie wysyła żadnego sygnału do monitora i nie świeci się dioda pracy dysku. Na początku po naciśnięciu przycisku zasilania komputer pracował przez 3 sekundy, wyłączał się i po 3 sekundach sam się włączał. Po kilku razach przestał tak robić.Procesor po chwili pracy robi się ciepły, na pewno jest dobrze zamontowany. Próbowałem clr cmos włącznie z wyciąganiem bateryjki, zmieniałem używaną kość bios'u, odłączałem wszystkie przewody i podłączałem z powrotem, jeszcze raz zamontowałem procesor. Dodam, że pracuję na zintegrowanej grafice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Obejrzyj dokładnie piny w sockecie, czasami wystarczy jeden lekko wygiąć i jest zima. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus1943 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Piny wyglądają w porządku, nie miałem nawet jak ich wygiąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...