genmax Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Witam.Otóż zmienilem obudowe na nzxt h440 black/red ktora jest z oknem wszystko fajnie sie prezentuje poza moim chldzeniem cpu thermalright macho bw, jak wiadomo zbyt piekny on nie jest dlatego wpadlem na pomysl na jego gorna czesc przykleic folie imitujaca carbon bo chce ominac malowanie itp ktore trwale zasyfiaja urzadzenie. Tutaj rodzi sie moje pytanie, czy sa jakies firmy ktore moga wyciac folie carbon na wymiar i w ogole wedlug projektu ? na chlodzeniu jest 6 wystajacych zakonczen rurek cieplnych ktorych niechcialbym zaklejac i mnostwo malych otworow przez ktore ucieka powietrze i chcialbym zrobic idealna naklejke. jestem w stanie dokladnie zwymiarowac polozenie otworow ale potrzebuje namiary na firme ktora by to zrobila. wszystko oczywiscie w granicach rozsadku finansowego bo jesli taka usluga bedzie mnie koszotwac np 100 zl to jest bo bezcelowe. Wiem ze sa firmy ktore zajmuja sie wycinaniem "amelinum" ale czy sa takie ktore zajmuja sie foliami termokurczliwymi ? jesli ktos jest w temacie prosze o namiary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Naklejasz pełną folię i skalpelem modelarskim lub innym ostrym nożykiem wycinasz otworki. Już ponacinaną folię trudno dokładnie wpasować na istniejące otworki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Sam bym coś takiego zrobił, ale nie jestem pewien jak będzie wyglądać ostateczny efekt. Pewnie lepiej wymienić chłodzenie na coś w podobnej cenie, co pasuje nam wizualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Ja oklejałem cooler na grafie folią jak pisze <b>pietach</B> wyszło fajnie, ale z oklejanie coolera to co innego, ja bym próbował dopasować jakiś plastik na górę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...