dreamek86 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam ponownie,z różnych powodów nie zdążyłem jeszcze zakupić komputera. Z faktu że muszę go kupić do końca miesiąca na firmę. Mam ogromną prośbę w ponownym doradztwie:) warunki:- te co powyżej- 3000 zł- faktura przelewowa (komputronik, neo24)Tak jak wyżej potrzebuje kupić na fakturę przelewową (2 tygodnie termin płatności) zgodziły się na to dwa sklepy z tych które pytały, stąd prośba by ewentualne propozycje były szukane z tych sklepów.Ja osobiście znalazłem coś takiego:http://www.komputronik.pl/product/252591/Elektronika/Komputery/Lenovo_Z50_70_59_433453_240GB_SSD.htmlinteresuje mnie wszzystkie za i przeciw oraz ewentualnie inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek86 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 podbijam bo czas mnie goni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...