Globus Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Czy Barton będzie na tym samym gnieździe co ClawHammer i co Opteron (SledgeHammer) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Czy Barton będzie na tym samym gnieździe co ClawHammer i co Opteron (SledgeHammer)NIE! Barton to bedzie athlon xp w technologi 013um z 512kb cache l2 i oczywiscie na socket A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyhoo Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 tez mi sie tak o uszy obiło, że Barton bedzie to samo co Athlon XP tylko że bedzie posiadał 512kB pamieci podręcznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 po prostu XP w 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 A mi się o uszy obiło że z Bartonów zrezygnowali i Athlon xp 0,13 to athlon Palomino tylko ze 0,13 mikrona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Coś Wam się źle obiło :) Najlepiej jest zawsze spojrzeć na ostatni roadmap :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 fotka mi sie podoba. nie wazne skad. po prostu mjut. ale moze ktos mi powie co te przedzialki znacza chodzi mi te xH0x. z goory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 fotka mi sie podoba. nie wazne skad. po prostu mjut. ale moze ktos mi powie co te przedzialki znacza chodzi mi te xH0x. z goory dziekuje ech ty niekumaty ;), polowki roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...