trampolin Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Witam, Poszukuję twarde etui do swojego netbooka Lenovo s210. Chodziłem po różnych sklepach lecz nic nie mają na 11.6 cali (jeśli już to torby, które mnie nie interesują). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Coś najbliższego: http://www.ceneo.pl/23211301#tab=click Ale to też jest materiałowe. E: jest też coś takiego z logiem jabłka http://allegro.pl/obudowa-etui-hard-case-macbook-air-11-6-biala-mat-i4663354018.html Tylko nie do końca wiem o jakie Ci chodzi. Czy taką torbę czy takie jak to drugie E: A tutaj już wyższa półka cenowa http://allegro.pl/etui-asus-transformer-book-trio-tx201la-11-6-i4632493290.html Edytowane 13 Października 2014 przez Laptopy \ Netbooki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolin Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) tak wyobrażam sobie etui Nie chce samej pianki z zamkiem lecz jakieś wzmocnienia po obu stronach. Co do TARGUSa to nie wiem czy się pomieści (netbook ma ok 2,2cm) Edytowane 13 Października 2014 przez trampolin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Raczej rzadko się spotyka takie pudełka śniadaniowe :) Większość ludzi patrzy, żeby etui było w miarę smukłe. Wg karty produktu Targus ma Interior Dimensions 30 x 2.2 x 19.8 cm Więc powinno być na styk. Ale to nie jest takie wzmocnione o jakie Ci chodzi. Pozostaje poszukać na ebay. Albo dokładnie na allegro przedrzeć się przez wszystkie miękkie opakowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampolin Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Tzn moje myślenie jest, że jak etui jest twarde to jakkolwiek ochroni netbooka niżeli miałaby go ochraniać jakaś pianka. No chyba, że się mylę to mogę porozglądać się za czymś innym.A co do obrazka powyżej chodziło mi o ogólny wygląd, nie o wymiary (grubość). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Mnie się podoba ten styl etui jak w tym 3-cim linku. Tylko musiałbyś pod swój model znaleźć. Jest eleganckie i ergonomiczne. Takich zasuwanych, które trzeba odłożyć na bok, kiedy wyciągasz netbooka jest mało poręczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anderen Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 Bardzo wytrzymałe etui na laptopa Spigen- chyba każdy zna tę markę, polecam: Spigen RUGGED ARMOR POUCH ”PRO” LAPTOP 13-14 ETUI BLACK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...