Kamil>>> Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mam teraz Ericsona T20s, czyli zabytek a chcę kupić coś z mp3 i radiem. Nokia 5510 dobra ale straszna cegła a Siemens SL45 troche drogi. Piszcie jak wiecie jakie modele mają jeszcze takie bajery muzyczne. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 na razie nic nie ma jescze oprocz ww. modeli teraz weszla nokia bodajze 3K alebo 3100 - nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 na razie nic nie ma jescze oprocz ww. modeli teraz weszla nokia bodajze 3K alebo 3100 - nie pamietam Chyba jednak ta Nokia 5510 będzie moja. Słyszałem że zajebisty jest dzwięk i nie jest droga 300 zł max. A no i można pamięci na mp3 dokupić. Jak macie coś takiego to sie wypowidzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mam Nokie 5510. Telefon wcale nie jest taką straszną cegła. Dzwiek jest bardzo dobry. Muzyki na te 64 MB mieści się dość sporo. Oprócz kopiowania muzyki z kompa przez USB, mozna nagrywać bezpośrednio z radia lub dowolnego źródła kablem audio. Jako że po podłączeniu do kompa system widzi dodatkowy dysk, mozna używać do przenoszenia danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Sprawdz ktory z telefonow na liscie telefonow z mp3 tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=348...er=asc&start=30 ma radio i problem z glowy :) Acha sa tez zestawy sluchawkowe z radiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 looknij na to tylko chyba trochę drogie... an siemensie też nie zgorszy dźwięk... zwłaszcza jak sie ma karte 128 mb http://nokia.pl/nokia/telefony/modele/3300/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 na razie nic nie ma jescze oprocz ww. modeli teraz weszla nokia bodajze 3K alebo 3100 - nie pamietam Chyba jednak ta Nokia 5510 będzie moja. Słyszałem że zajebisty jest dzwięk i nie jest droga 300 zł max. A no i można pamięci na mp3 dokupić. Jak macie coś takiego to sie wypowidzcie. 5510 napewno nie ma rozszerzalnej pamieci. A w Sl45i mozesz nawet miec 256 mb (jezeli kupisz taka karte pamieci) a do tego ma JAVE . Nie mowiac juz o roznicah w wielkosci..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...