13th Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Daje radę. Te 8GB ramu chyba też tam jakoś pomagają. No właśnie a ja jadę na dwa monitory i to pójdzie na dwie przejściówki z dvi na dsub, więc sam nie wiem, którą brać, ale to chyba bez różnicy. Bardziej jestem za tym cichszym rozwiązaniem ;) E: Sprawdziłem to wyłączenie trybun. Faktycznie działa, ale skoku wydajności nie ma także bez różnicy. Edytowane 7 Listopada 2014 przez 13th Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 U mnie przy 4gb podczas gry wolnego jest 1,5 gb to chyba nie ram a procek jednak rozumiem że płynnie masz na myśli 60 fps zv-sync on?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13th Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Właśnie zagrałem mecz z frapsem w tle. Z włączonym v-sync i shader detail level na high, wszystko na medium, oprócz trybun (low), 1440x900 - daje max 56 fps, min ~43 (sama rozgrywka, nie liczę przerywników). Tak na oko średnia podczas grania to jakoś 50-52 klatki. Natomiast z wyłączonymi całkiem trybunami fps spadły o jakieś 2-3 punkty. Edytowane 8 Listopada 2014 przez 13th Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...