Eluss Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Witam wszystkich, poszukuję mobilnego laptopa do casualowego programowania do 2000zl. Laptop będzie używany do programowania. Nie potrzebuję mega wydajnej maszyny, gdyż główna stacja robocza będzie stała w domu. Oczekuję od sprzętu mobilności, w miarę długiej pracy na baterii oraz możliwości szybkiej edycji kodu oraz budowania prostych projektów. W oko wpadł mi ten laptop: http://technotop.pl/laptopy/laptop-hp-probook-430-f2p80utCzy macie może jakieś propozycje, które spełnią moje wymagania? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) 13,3" do pracy z kodem? 15,6" nie wchodzi w gre? Z mobilnych laptopów dostaniesz AtivBooka 4 z i3, 4GB RAM, matową matrycą. Laptop waży jednie 2kg i ma 2cm grubości W porównywalnej cenie dostaniesz Lenovo G510 z i3, 4GB RAM i z dyskiem SSD Edytowane 17 Października 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluss Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 15,6 już jednak będzie trochę za dużo. Laptop będzie używany bardzo żadko do intensywnej pracy. Do kodzenia mam zamiar używać go do oddawania projektów (szybkie zmiany przed oddaniem) na studiach lub raz na miesiąc pracy w weekend w domu, przy czym podłączę do niego wtedy 19 calowy monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 W takim razie probook 430 to będzie dobry wybór. Nic lepszego nie dostaniesz za te pieniądze z 13-14". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluss Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Ok, dzięki za odpowiedź. Jeżeli ktoś będzie miał jakieś ciekawe pomysły, to z chęcią rozważę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) btw z tym rabatem to przesadzili, ale całkiem fajna cena za tego probooka E: Ok, dzięki za odpowiedź. Jeżeli ktoś będzie miał jakieś ciekawe pomysły, to z chęcią rozważę ;) nie ma szans na coś lepszego. Bierz probooka - jest w dobrej cenie + oferuje b.dobrą jakość E2: tak czytam ten opis i coraz bardziej mi się nie podoba... Jakby go dawali za darmo... W zestawie oprócz lapka a) System b) SSD 128 No ale jednak nie zmienia to faktu, że nic nie wygląda jakby to było nieprawdą. Edytowane 17 Października 2014 przez Laptopy \ Netbooki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 A nie myslales o jakims uzywanym lapku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluss Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Też rozważałem taką opcję, będę jeszcze musiał zobaczyć jak duże różnice w cenach będą między używanymi a nowymi. No ale nie ukrywam, że jednak wolę nowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Jakis uzywany dell jeszcze na gwarancji dellowej NBD Mysle ze jest niezlym rozwiazaniem.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluss Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Ostatecznie kupiłem HP Probook 430 i mogę śmiało polecić. Jak narazie spełnia moje oczekiwania ;) Dzięki za pomoc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...