PeeR Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Witam Chcę kupić klawiaturę i mysz bezprzewodową, nie musi być zestaw (chyba że lepiej zestaw). Budżet powiedzmy do 200 zł bez szaleństw :). Cel kupna jest taki, żebym mógł mojego netbooka podpiąć do monitora 22 calowego przez HDMI, podłączyć mysz i klawiturę bezprzewodową i działać na moim małym laptopie jak ze zwyłego blaszaka. Sprzęt jest mi potrzebny do normalnego użytku bez grania. Netbook działa pod systemem Linux. Moje wymagania: Mysz: ma mieć z lewej strony przyciski (służące jako poprzednia/następna strona) była energooszczędna Klawiatura: długi backspace normalne długie shifty enter płaski, a nad nim backslash mile widziana podkładka pod nadgarstki mile widziane guziki fukcyjne raczej nie chcę układu klawiatury pomagający w pisaniu wszystkimi palcami (jeszcze się oduczę pisać na normalnych klawiaturach :D) była energooszczędna Co mi polecie bo sprzętu jest naprawdę dużo, a jak bym miał dobierać mysz i klawiaturę osobno to jeszcze większy zawrót głowy. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeeR Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Już wybrałem. LOGITECH MK550 = Klawiatura bezprzewodowa K350 + Mysz bezprzewodowa M510Za 195 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...