malppa Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Witam.Dzisiaj jak grałe w gry komputer mi się wyłączył. Podejrzewam, że się przegrzał. Jednak dosyć mocno z niego śmierdziało spalenizną. Rozkręciłem go i nic nie wyglądało na spalone. Po ponownym włączeniu wyglądało wszystko dobrze. Jednak gdy przyszedł czas na gry już sprawa wyglądała inaczej. Komputer przez pierwsze 10-15sec od włączenia gry działał a potym ekran zgasał, zaczął głośno chodzić i się wyłączał. Przeglądać strony mogę, jednak nic z grania. Czy muszę go zawozić do serwisu czy jest jakaś rada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Jak ci tu pomóc? Zajmij się może edukacją? Będzie z tego większy pożytek niż z gier? Może idź w piłę pograć z kolegami. Też gra i przegrzanie wychodzi na zdrowie. Chcesz rozwiązać problem z komputerem? Pomóż sobie pomóc Zanim cokolwiek napiszesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malppa Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 O moją edukacje się nie martw, gdyż moje życie to nie komputer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Aby rozwiązać problem- musimy poznać przyczynę- nie podałeś składowych części komputera, więc można tylko gdybać. Gdybam- czujesz spaleniznę, nie widać jej oznak- zasilacz pada. Choć w wysokich temperaturach mogą też woniać inne składniki- pasta pod procem, jakieś gumy/plastiki, wylane kondensatory, izolacja na drutach dławików, itp... Edytowane 17 Października 2014 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...