dralex Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Cześć, Nosze się z zamiarem wymiany paru podzespołów. Moja obecna konfiguracja to: proc: phenom x3 720 2.8 grafa: radeon 4770 ram: 4gb 1333mhz płyta główna: asus M4A77TD PRO zasilacz: ocz 500W [chodzi jak złoto] hdd: łącznie ok 700GB w dwóch dyskach. Nie chcę rozbijać banku i najbardziej zależy mi na płycie głównej na lata [w przyszłym roku pewnie lepszy procesor i kartę dokupię, ssd też powinien się pojawić], reszta fajnie, żeby uciągnęła skyrim i parę podobnych gier w dobrych detalach no i żebym mógł od czasu do czasu odpalić jakas nowośc - to już niekoniecznie w pełnych detalach i fhd:). Monitor mam 1650:1050, zależy mi raczej na nowych podzespołach, bo mam złe doświadczenia w szukaniu podobnych rzeczy na allegro;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Kartę zmień na GTX 750: http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx-750-oc-1gb-gddr5-128-bit-hdmi-dvi-gtx750-phoc-1gd5-630759/ Da ona dużego kopa w grach, na których Ci zależy. W przyszłym roku wymienisz płytę i procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dralex Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Kartę zmień na GTX 750: http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx-750-oc-1gb-gddr5-128-bit-hdmi-dvi-gtx750-phoc-1gd5-630759/ Da ona dużego kopa w grach, na których Ci zależy. W przyszłym roku wymienisz płytę i procesor. Hm - czyli nie warto inwestować w jakiegoś i3 i płytę z H97? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Większy przyrost FPS da Ci wymiana GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dralex Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Większy przyrost FPS da Ci wymiana GPU. ok, dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...