_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 spoko,nie ma problemu.Teraz ten deer bedzie napedzal D850 i EPoX'a 8K7A+ .Jeszcze tylko tam wsadze jakiegos GF2MX ,128MB ramku i bedzie fajny sprzecik :wink: cholerka ale dylematos z tym zasilaczem :? :evil: a moze faktycznie kupic tego chiefa tylko ten dual fan i z aktywnym pfc kosztuje 275 pln w 4maxie a ten z pasiv PFC 214 :evil: cena mnie troche przeraza nic tylko zapier....am na tego kompa :evil: :D :D :lol: hehe,ja placilem 275zl za chieftec'a 420W.Kupowalem na www.chieftec.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 spoko,nie ma problemu.Teraz ten deer bedzie napedzal D850 i EPoX'a 8K7A+ .Jeszcze tylko tam wsadze jakiegos GF2MX ,128MB ramku i bedzie fajny sprzecik :wink: cholerka ale dylematos z tym zasilaczem :? :evil: a moze faktycznie kupic tego chiefa tylko ten dual fan i z aktywnym pfc kosztuje 275 pln w 4maxie a ten z pasiv PFC 214 :evil: w tedsoft sa po 199 :) doliczyc koszty przesylki i wyjdzie na jedno w katowicach jestem dosyc czesto wiec moglbym go kupic hmmm... chyba bede musial to powaznie przemyslec cena mnie troche przeraza bo nic tylko zapier....am na tego kompa :evil: :D :D :lol: ciagle se mowie ok to juz koniec nie dokladam do niego juz nic przynajmniej przez kilka m-cy a jak sie pozniej okazuje nie wytrzymuje paru tygodni :D jedno wymiene to by juz trza drugie zmieniac itd itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 spoko,nie ma problemu.Teraz ten deer bedzie napedzal D850 i EPoX'a 8K7A+ .Jeszcze tylko tam wsadze jakiegos GF2MX ,128MB ramku i bedzie fajny sprzecik :wink: cholerka ale dylematos z tym zasilaczem :? :evil: a moze faktycznie kupic tego chiefa tylko ten dual fan i z aktywnym pfc kosztuje 275 pln w 4maxie a ten z pasiv PFC 214 :evil: cena mnie troche przeraza nic tylko zapier....am na tego kompa :evil: :D :D :lol: hehe,ja placilem 275zl za chieftec'a 420W.Kupowalem na www.chieftec.pl nom faktycznie a mozeby juz takiego zapodac bylby spokoj i chyba tak zrobie niech strace dorzuce ta 100pln ale bynajmniej bede mial pewnosc i jakosc i extreme o/c :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 nic tylko zapier....am na tego kompa :evil: :D :D :lol: ciagle se mowie ok to juz koniec nie dokladam do niego juz nic przynajmniej przez kilka m-cy a jak sie pozniej okazuje nie wytrzymuje paru tygodni :D jedno wymiene to by juz trza drugie zmieniac itd itp znam ten bol :wink: Co do 4max'a to radze najpierw zadzwonic czy maja te zasilki ,bo co innego na stronie ,a co innego w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 nic tylko zapier....am na tego kompa :evil: :D :D :lol: ciagle se mowie ok to juz koniec nie dokladam do niego juz nic przynajmniej przez kilka m-cy a jak sie pozniej okazuje nie wytrzymuje paru tygodni :D jedno wymiene to by juz trza drugie zmieniac itd itp znam ten bol :wink: Co do 4max'a to radze najpierw zadzwonic czy maja te zasilki ,bo co innego na stronie ,a co innego w sklepie nie no roznica w cenie kolosalna na stronie chieftec'a 420 z activ pfc kosztuje 279 pln i to wlasnie jego zapodam to bedzie chyba najbardziej trafna decyzja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 spoko,nie ma problemu.Teraz ten deer bedzie napedzal D850 i EPoX'a 8K7A+ .Jeszcze tylko tam wsadze jakiegos GF2MX ,128MB ramku i bedzie fajny sprzecik :wink: cholerka ale dylematos z tym zasilaczem :? :evil: a moze faktycznie kupic tego chiefa tylko ten dual fan i z aktywnym pfc kosztuje 275 pln w 4maxie a ten z pasiv PFC 214 :evil: cena mnie troche przeraza nic tylko zapier....am na tego kompa :evil: :D :D :lol: hehe,ja placilem 275zl za chieftec'a 420W.Kupowalem na www.chieftec.pl nom faktycznie a mozeby juz takiego zapodac bylby spokoj i chyba tak zrobie niech strace dorzuce ta 100pln ale bynajmniej bede mial pewnosc i jakosc i extreme o/c :twisted: i to byloby najlepsze rozwiazanie.Zgodnie z Twoja jak i moja natura za jakis czas znowu cos wymienisz,a Bartony przy wysokim O/C beda lapczywe na prad :D ,a wtedy taki Chieftec 420W mile widziany.Z deer'em duzo nie zawojujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 haszyd z allegro byc moze bedzie mial w nastepnym tygodniu 300watowe fortonki :twisted: :twisted: oplaca sie czekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 haszyd z allegro byc moze bedzie mial w nastepnym tygodniu 300watowe fortonki :twisted: :twisted: oplaca sie czekac decyzja juz zapadla chieftec 420W incoming :twisted: :twisted: bede musial jakis tydzien max dwa poczekac bo trza kasy dorobic ale mysle ze sie oplaca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 haszyd z allegro byc moze bedzie mial w nastepnym tygodniu 300watowe fortonki :twisted: :twisted: oplaca sie czekac decyzja juz zapadla chieftec 420W incoming :twisted: :twisted: bede musial jakis tydzien max dwa poczekac bo trza kasy dorobic ale mysle ze sie oplaca :D no widzisz,a tak sie broniles na poczatku :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 U mnie po rozmowach z rodzicami, tez doszedlem z nimi do porozumienia i doloza mi do chieftec'a 360 tego za 199zł z jednym wentylatorem. Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 U mnie po rozmowach z rodzicami, tez doszedlem z nimi do porozumienia i doloza mi do chieftec'a 360 tego za 199zł z jednym wentylatorem. Pozdro :) nom mnie przed chwila dodatkowa fucha wpadla stary tez powiedzial ze jak mam ryzykowac wiekszymi wydatkami (czyt. spaleniem podzespolow) to sie nie pyli, przyznal mi racje a co najawazniejsze dodal ze mnie dosposoruje (bo co ja moge biedny studencina ;) ;) :lol:) wiec... zyc nie umierac :D :D :D pozdrav i thx za wszystkie posty Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 haszyd z allegro byc moze bedzie mial w nastepnym tygodniu 300watowe fortonki :twisted: :twisted: oplaca sie czekac decyzja juz zapadla chieftec 420W incoming :twisted: :twisted: bede musial jakis tydzien max dwa poczekac bo trza kasy dorobic ale mysle ze sie oplaca :D a moze dolozysz kolejne 50 pln i kupisz jakiegos Enermaxa 460W :twisted: BTW widze ze o dziwo znalazles nie tylko 50 ale 130 pln by dolozyc do zasilki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 haszyd z allegro byc moze bedzie mial w nastepnym tygodniu 300watowe fortonki :twisted: :twisted: oplaca sie czekac decyzja juz zapadla chieftec 420W incoming :twisted: :twisted: bede musial jakis tydzien max dwa poczekac bo trza kasy dorobic ale mysle ze sie oplaca :D a moze dolozysz kolejne 50 pln i kupisz jakiegos Enermaxa 460W :twisted: BTW widze ze o dziwo znalazles nie tylko 50 ale 130 pln by dolozyc do zasilki :lol: hehehe... jak widac nie ma rzeczy niemozliwych ;) ;) :D z kasa to nie jest taki duzy problem bo zawsze sie cos skoluje tylko ze wiesz trza se czesto cos innego odmowic a u mnie jak juz slysza slowo "komputer" zmoich ust to dostaja bialej goraczki ;) :lol: dlatego kombinowalem zeby moze cos tanszego bo opinie byly/sa podzielone choc sam do konca w to nie wierzylem ze mozna kupic dobra zasilke do 150 pln :? z drugiej strony zbliza sie upgrade sprzetu w koncu trza by jakiegos radka zapodac :lol: potem bartona i go @ a wtedy takie goofno za 150 pln nie da rady wiec doszedlem do takiego a nie innego wniosku no ale w koncu kto pyta nie bladzi i jest glupcem przez 5 min a kto nie pyta jest nim cale zycie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No ja dzisiaj sie az zdziwilem,przez okolo 15min nawijalem starszemu ze po wakacjach chce sobie wymienic procesor na Bartona 2800+ i musze powiedziec ,ze mnie sluchal :D zwykle po pol minuty wyskakuje z tekstem "po co ci to ,przeciez niedawno kupowales tego co masz" :lol: w miedzyczasie chce jeszcze kupic Volcano7+ ,zeby przygotowac grunt dla nowego procka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No ja dzisiaj sie az zdziwilem,przez okolo 15min nawijalem starszemu ze po wakacjach chce sobie wymienic procesor na Bartona 2800+ i musze powiedziec ,ze mnie sluchal :D zwykle po pol minuty wyskakuje z tekstem "po co ci to ,przeciez niedawno kupowales tego co masz" :lol: qfa jakbym swojego starego slyszal :lol: do mamy to nawet nie podchodze ;) :lol: ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No ja dzisiaj sie az zdziwilem,przez okolo 15min nawijalem starszemu ze po wakacjach chce sobie wymienic procesor na Bartona 2800+ i musze powiedziec ,ze mnie sluchal :D zwykle po pol minuty wyskakuje z tekstem "po co ci to ,przeciez niedawno kupowales tego co masz" :lol: qfa jakbym swojego starego slyszal :lol: do mamy to nawet nie podchodze ;) :lol: ROTFL uuuu starsza to od razu sprowadza mnie na ziemie tekstem typu "ty to juz masz nasrane we lbie" :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No ja dzisiaj sie az zdziwilem,przez okolo 15min nawijalem starszemu ze po wakacjach chce sobie wymienic procesor na Bartona 2800+ i musze powiedziec ,ze mnie sluchal :D zwykle po pol minuty wyskakuje z tekstem "po co ci to ,przeciez niedawno kupowales tego co masz" :lol: qfa jakbym swojego starego slyszal :lol: do mamy to nawet nie podchodze ;) :lol: ROTFL uuuu starsza to od razu sprowadza mnie na ziemie tekstem typu "ty to juz masz nasrane we lbie" :lol: :lol: :lol: mamy nasrane czy nie ale potem wynik w 3dmarq cieszy i jak przychodza kolesie do ciebie i mowia "qrwa w jakiej rozdzialce ty grasz i na jakich detalach" 8O 8O hehehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hehe,mi juz przeszlo granie na kompie....no moze czasem wracam do diablo 1 albo settlers4 :wink: .Po zmianie sprzetu albo po dodatkowym O/C najbardziej mnie cieszy jak fps'y w Flask'uMPEG radykalnie ida w gore .... no i dla czystej satysfakcji i nieskazitelnej radochy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hehe,mi juz przeszlo granie na kompie....no moze czasem wracam do diablo 1 albo settlers4 :wink: .Po zmianie sprzetu albo po dodatkowym O/C najbardziej mnie cieszy jak fps'y w Flask'uMPEG radykalnie ida w gore .... no i dla czystej satysfakcji i nieskazitelnej radochy 8) ja to juz nawet do diablo i settlers nie wracam gre uruchamiam tylko dla spokoju ducha czy moj komp jest jeszcze wystarczajacy czy juz trza cos wymieniac, po to zeby zobaczyc nowe efekty 3d no i czasem zeby je kumplom pokazac :lol: :D A kompa uzywam do netu, muzy i filmow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hehe,mi juz przeszlo granie na kompie....no moze czasem wracam do diablo 1 albo settlers4 :wink: .Po zmianie sprzetu albo po dodatkowym O/C najbardziej mnie cieszy jak fps'y w Flask'uMPEG radykalnie ida w gore .... no i dla czystej satysfakcji i nieskazitelnej radochy 8) ja to juz nawet do diablo i settlers nie wracam gre uruchamiam tylko dla spokoju ducha czy moj komp jest jeszcze wystarczajacy czy juz trza cos wymieniac, po to zeby zobaczyc nowe efekty 3d no i czasem zeby je kumplom pokazac :lol: :D A kompa uzywam do netu, muzy i filmow :lol: no to faktycznie masz nasrane we lbie :lol: :lol: :lol: a myslalem ze to ze mna jest zle :lol: :lol: :lol: noł ofens ofkors :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hehe,mi juz przeszlo granie na kompie....no moze czasem wracam do diablo 1 albo settlers4 :wink: .Po zmianie sprzetu albo po dodatkowym O/C najbardziej mnie cieszy jak fps'y w Flask'uMPEG radykalnie ida w gore .... no i dla czystej satysfakcji i nieskazitelnej radochy 8) ja to juz nawet do diablo i settlers nie wracam gre uruchamiam tylko dla spokoju ducha czy moj komp jest jeszcze wystarczajacy czy juz trza cos wymieniac, po to zeby zobaczyc nowe efekty 3d no i czasem zeby je kumplom pokazac :lol: :D A kompa uzywam do netu, muzy i filmow :lol: no to faktycznie masz nasrane we lbie :lol: :lol: :lol: a myslalem ze to ze mna jest zle :lol: :lol: :lol: noł ofens ofkors :wink: hehehe... no coz takie zycie ;) :D alesmy OT zrobili a mialobyc o zasilkach :lol: OKa poki co ja spadam ehhh.. ta TPSA minutki scigaja abonament 51h dzisiaj dopiero 2gi a ja juz 8h nie mam :evil: krolestwo za stale ;) :D o tym to juz nawet nie wspominam starym :lol: ROTFL pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hehe,mi juz przeszlo granie na kompie....no moze czasem wracam do diablo 1 albo settlers4 :wink: .Po zmianie sprzetu albo po dodatkowym O/C najbardziej mnie cieszy jak fps'y w Flask'uMPEG radykalnie ida w gore .... no i dla czystej satysfakcji i nieskazitelnej radochy 8) ja to juz nawet do diablo i settlers nie wracam gre uruchamiam tylko dla spokoju ducha czy moj komp jest jeszcze wystarczajacy czy juz trza cos wymieniac, po to zeby zobaczyc nowe efekty 3d no i czasem zeby je kumplom pokazac :lol: :D A kompa uzywam do netu, muzy i filmow :lol: no to faktycznie masz nasrane we lbie :lol: :lol: :lol: a myslalem ze to ze mna jest zle :lol: :lol: :lol: noł ofens ofkors :wink: hehehe... no coz takie zycie ;) :D alesmy OT zrobili a mialobyc o zasilkach :lol: OKa poki co ja spadam ehhh.. ta TPSA minutki scigaja abonament 51h dzisiaj dopiero 2gi a ja juz 8h nie mam :evil: krolestwo za stale ;) :D o tym to juz nawet nie wspominam starym :lol: ROTFL pozdrav Lagier no ale OT nam sie udal :wink: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 dobra chlopaki mam juz nagranego chiefteca 420W za 260 pln tylko teraz pytanko jak rozpoznac czy to model z activ czy deactiv PFC ??? a czy to wogole ma jakies znaczenie bo to Power Factor Corection to w sumie nowosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 dobra chlopaki mam juz nagranego chiefteca 420W za 260 pln tylko teraz pytanko jak rozpoznac czy to model z activ czy deactiv PFC ??? a czy to wogole ma jakies znaczenie bo to Power Factor Corection to w sumie nowosc gdzie kupujesz ta zasilke :?: z tego co wiem to na www.chieftec.pl maja tylko z aktywnym PFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ok juz wiem ten z activ ma oznaczenie 302 a ten z deactiv 202 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 dobra chlopaki mam juz nagranego chiefteca 420W za 260 pln tylko teraz pytanko jak rozpoznac czy to model z activ czy deactiv PFC ??? a czy to wogole ma jakies znaczenie bo to Power Factor Corection to w sumie nowosc gdzie kupujesz ta zasilke :?: z tego co wiem to na www.chieftec.pl maja tylko z aktywnym PFC www.bino.com.pl to sklep u mnie w czewie zaopatrzam sie u nich w sprzet i jak dla mnie babeczka ze sklepu powiedziala 260 pln :D oficjalnie nie maja ich w ofercie ale mi sprowadzi :) _VIP_ a tak dokladniej to o co chodzi z tym aktywnym i pasywnym PFC bo jesli o tem temat chodzi to nie jestem najbardziej do przodu moze ty wiesz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 o ile sie nie myle PFC jest systemem korektujacym wahania napiec,co powoduje stabilniejszy pradzik :wink: .To poprostu taki rarytasik,cos jak ABS w furkach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 o ile sie nie myle PFC jest systemem korektujacym wahania napiec,co powoduje stabilniejszy pradzik :wink: .To poprostu taki rarytasik,cos jak ABS w furkach :lol: nie mylisz sie znalazlem info nt PFC i dokladnie o to chodzi po prostu aktywne PFC stabilizuje, koryguje napiecia jakby to powiedziec w locie dlatego napiecia sa stabilniejsze a pasywne PFC hmmm... nie wiem po co dokladnie ono jest :lol: dokladnie tego nie rozumiem :) :? jedni zasilki z pasywnym PFC porownuja do tych ktore wogole PFC nie maja a inni zas twierdza odwrotnie :? tak czy siak bede sie staral zalatwic tego z aktywnym a jak sie nie uda to trudno z tym z pasiv bede tez pewnie zadowolony w koncu to nie bedzie codeshit 300W :lol: pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 no i mam :D chieftec 420W dual fan z activ pfc siedzi juz w mojej budzie jak go montowalem balem sie zeby sie scianka nie skrzywila :lol: ;) ;) no ale OK wrazenia jak najbardziej pozytywne w koncu +5 to 5.00 a nie 4.91 :lol: +12 wynosi 12.34 to narazie pierwsze wrazenia zobaczymy jak bedzie za pol roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tenfoxxcon 400W w lodzi jest za 119 zlotych codeshit za 98...... niestety gdy ja potrzebowalem byly tylko codeshity.....ale jak na razie chodzi bez problemu :-) 3 dzien :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...