krogoth111 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Witajcie. Od kilku dobrych lat mam na kompie pewną grafikę Załącznik. Podoba mi się i gdyby istniała naprawdę wziąłbym za żonę, albo nie za żonę. ZA KOCHANKĘ :) To tak żartem ale poważnie założyłem temat bo poszukuję więcej tego typu artworków. Wpadam na rózne strony ale nic podobnego co by mi sie spodobało nie ma. Chciałbym coś na tapetę 1920x1200 z taką myszką coś ciemnego. Niestety ciagle wszedzie te czarodziejki z księzyca za którymi nie przepadam. Macie jakieś namiary na podobne obrazki w ciemniejszych barwach? Proszę nie fapować na mojej myszce xD Edytowane 20 Października 2014 przez Tal-Rash 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Jednak nie wszyscy z dzikiego poumierali :D 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 w przeciwieństwie do samego forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Niczego lepszego nie znalazłem :D 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Nie żebym coś miał do tego, jak i do różnych dewiacji, ale... Poprawiłeś mi humor na cały weekend. Przepiękne. Jeżeli się nie obrazisz, wykorzystam to jako świetny pomysł na karniaki w przyszłości... ;D A żeby nie wyjść na świnie, powiem w mojej obronie że sam temat skojarzył mi się tylko z tym obrazkiem (który zresztą ktoś z użyszkodników tego forum miał na avku) http://farm4.static.flickr.com/3325/3267112584_dc94d71b2d.jpg Cholera, myślałem że to takie żarty, żarciki, a tu proszę, Osamu Tezuka się tym jarał...http://www.japanator.com/ul/32095-hidden-batch-of-risque-tezuka-art-released-by-his-daughter/t1-620x.jpg Edytowane 31 Października 2014 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Jaaa pierdziele, wyjdz z domu, poszukaj sobie dziewczyny heh, co to przetworzone żarcie z dodatkiem soi robi z facetami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Żonę mam już trochę lat i już nie w kondycji jestem na podryw na ulicy... Nic teamtu nie skapowałeś. Edytowane 4 Marca 2015 przez Tal-Rash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...