dexter1023 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Cześć! Zastanawiam się nad kupnem tego procesora tylko jest problem - mam wersję BIOSu, która oficjalnie nie obsługuje tego procesora. Płytę już zakupiłem, a procesor będę kupować niedługo, więc nie miałem jak zaktualizować BIOSu. Posiadam wersję 1.80. Jest możliwość aktualizacji bez wkładania procesora, np w jakimś serwisie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterka Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Zawsze jest szansa, że procesor odpali na starym biosie. W serwisie zrobią to od ręki, w razie czego z płytą weź ze sobą bios zapisany na CD, pendrive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter1023 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Ookej, dzięki za odpowiedź ;) Zawsze mam jakieś możliwości jak by co :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...