samzi Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Witam chcialbym kupic dzieciakom na swieta konsole Wii ale mam problem poniewaz wgl nie ogarnim tej konsoli i z tego powodu mam do was pytanie jakie byly modele tej konsoli ? i czy te konsole sa tez przerabiane ?szukalem czegos o tych konsolach w internetach ale nie znalazlem... one sa tak jak ps 1,2,3,4 czy oni tylko w nich wyglad zmieniaja a specyfikacje takie same zostaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 nie żebym była archeologiem roku ale może komuś się przyda. masz kilka generacji konsoli nintendo wii - masz do 4 pilotów - nunczaków - graficznie lepsze od ps2 - wydane rok przed ps3 (dobra grywalność raz jak grałem z żoną w tenisa to potem znajomy dentysta palec mi prześwietlał :> ) konsola jak najbardziej do odblokowania - sam odpalałem kopie zapasowe z dysku twardego wii U nowsza generacja wydana z rok przed ps4 nie miałem wiec nie wypowiem się czy też daje tyle frajdy - ogólnie mało popularna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...