ZlyDzien Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 tak chcialem ale w praktyce to słabo wychodzi. Zobacz, że przy takich zasadach predzej musiałbyś odmówić kilku osobom z p400-500 z powodu braku konta niz przyjąć jedna, aktywna na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) tak chcialem ale w praktyce to słabo wychodzi. Zobacz, że przy takich zasadach predzej musiałbyś odmówić kilku osobom z p400-500 z powodu braku konta niz przyjąć jedna, aktywna na forum. No i dobrze, po to są zasady... będziesz aktywny na forum, min. z półrocznym stażem, będziesz przyjęty do PPC. Sam mówiłeś zakładają konta, żeby tylko być przyjętym, a później olewka forum, po co nam tacy? Z definicji to klan dla FORUMOWICZÓW PPC... Edytowane 28 Listopada 2014 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 No i dobrze, po to są zasady... będziesz aktywny na forum, min. z półrocznym stażem, będziesz przyjęty do PPC. Sam mówiłeś zakładają konta, żeby tylko być przyjętym, a później olewka forum, po co nam tacy? Z definicji to klan dla FORUMOWICZÓW PPC... po takiej rewolucji zostanie nam 20 osob ale moze trzeba bylo tak od poczatku robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 I tak nie przypominam sobie bym w ogóle grał z większą ilością osób niż te 20. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Zawsze klan można zamknąć i otworzyć na nowo pod bardziej surowym rygorem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Czy korzystacie może z jakiegoś teamspeaka czy coś .. kupiłem słuchafony z mikro i chętnie bym przetestował a ogólnie fajnie jakby się do czegoś przydały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja ogólnie staram się mało gadać a więcej grać, jak gram :) Zwykle piszemy w grze na chacie jak coś. Wiesz w końcu to nie FPS. BTW Póki co robię przerwę do wyjścia patcha, więcej entuzjazmu do gry wróci. I nie chce przedawkować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 No widzialem wlasnie jak piszecie .. czesc i zero odzewu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak wyżej napisałem, jak gram tzn chce pograć nie gawędzić. A na "czesc" wszyscy raczej odpowiadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 No widzialem wlasnie jak piszecie .. czesc i zero odzewu ;p Jak ktoś siedzi w grifcie, zwłaszcza w party, o hc już nie wspominam, to średnio jest czas żeby odpisać :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cepheus119 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Co to za HC co nie ryzykuje .. nazwa zobowiazuje ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ma się rozumieć, właśnie wczoraj zagapiłem się jak pisałem z kumplem i boss w grifcie ubił mi postać :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ponieważ nie planuje teraz wracac do diablo, czekam na propozycje przejecia lidera od aktywnej osoby - przynajmniej na czas nastepnego sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Po ptokach :P Już przekazał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Przeglądałem listę postaci i zauważyłem że jest sporo osób które nie logowały się już od ponad 100 dni. Są tacy co i 200 mają lub więcej. Zastanawiam się czy tak powinno być bo czasem naprawdę nie ma z kim grać i zostaje publik, tym bardziej odkąd są sezony. Nie chce wyjść na jakiegoś pieniacza ale po co nam w klanie ludzie którzy nie grają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zero piany, słuszna koncepcja. Mnie możecie wywalić - ładna pogoda się robi, wolę wyjść na rower niż tłuc w diablo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...