B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie wydaje mi sie zeby byla ona od forda - to jest od jakiegos opla ;) Mechl!n-> hehe piruety juz wyprawialem i odpowietrzylem uklad (oczywiscie bez bebechow w srodku) - faktycznie - zasilka moze mi podgrzewac - dzisiaj cos skombinuje (siakis styropian cienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hmmm ... mozliwe ale znajomek to wyciagnal z FORD'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a ktoś z was ładował chłodnice od klimy do dorwałem jedną od merca prawie nówka i jestem ciekawy czy ktoś z was próbował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tak, przypomina taka od Forda (byla gdzies na internetowym szrocie taka za 40 PLN). Moze to ta sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 A co powiecie na temat tej nagrzewniczki - wlasnie kupilem jest od FORD'a Granada i kosztowala mnie 40 zlotych dobry zakup ?!? Witam Kiedyś pisałem posty na Tweaku ale coś się obijałem i tylko czytam to co piszecie :D Co do tej nagrzewnicy to jest ona z Opla kupiłem taką samą kiedyś na szrocie za 20 zł. Najlepsze jest to, że wyczyściłem ją super ale po miesiącu użytkowania zaczeła przeciekać. Dziś byłem u szpeca od chłodnic i powiedział, że jest do wywalenia - zniszczyłem ją przez odrdzewiacze i kreta wlewane do sierodka :( No cóż człowiek sie uczy na własnych błędach. Dziś kupiłem u tego kolesia nagrzewice z Nysy na pierwszy rzut oka wygląda na miedzianą ale jest mosiężna. Facet od chłodnic mowi, że tak samo dobrze przewodzi ciepło jak ta miedziana. Nagrzewnica od Nysy jest duża i wydaje mi się, że będzie wydajna jak zrobie zdjecia to wrzuce na forum. Tym razem czyszcze nagrzewnice tylko i wyłącznie Cilitem :D. Jak już mówiłem sprzęt testowy i zdjecia wrzuce na forum w tym tygodniu jak załatwie aparacik. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 według mnie ona jest od opla a coś mi sie wierzyć naraciarz nie chce że gdzieś dostałeś za 20 miedziano mosiążną to chyba na szrocie musieli być ludzie sprawni inaczej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 według mnie ona jest od opla a coś mi sie wierzyć naraciarz nie chce że gdzieś dostałeś za 20 miedziano mosiążną to chyba na szrocie musieli być ludzie sprawni inaczej :lol: Witam Dziś byłem u kolesia od chłodnic i kupiłem nagrzewnice od NYSY taka dużą za 50zł. Było u nie go przynajmniej z 10 nagrzewnic od OPLA tylko, oczywiście brudne i używane. No ale każdy se może wyczyścić przecież. Ja włśnie mocze w occie moją nową nagrzewnice. No jak by ktoś chciał to mu moge kupić nagrzewnice od OPLA a nawet ten koles przerabia wloty i wyloty wstawia rurki o średnicy podanej itp. Ma własny warsztat chłodnic więc ma sprzęt i lata praktyki.Ja mu kazałem wstawić rurki do nagrzewnicy z innej strony i któtsze i zrobił. Zdjęcia zapodam w tym tygodniu na grupke. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja też mam durzą od poloneza chłodnice nie nagrzewnice full wypas polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja jestem sklonny uwierzyc ... W marcu kupilem 6 nagrzewniczek od oppla* kadet like * - w idealnym stanie. Kosztowaly 20zł/sztuka. W ciagu 2ch tygodni rozplynely sie na allegro. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 masakra we wrocku gadanie jest od 60-50 za gorszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...