Makumba_Ska Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Witam .Mam problem z komputerem , a mianowicie wyskakuje mi BSOD po czym komputer się resteratuje . Uruchomiłem go w trybie awaryjnym i zrobiłem screena z programu BSView : http://i.imgur.com/EQeW2fe.jpg?1 Szukałem po kodzie błędu , ale na różnych forach piszą co innego , prosiłbym Was o pomoc , pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) konf. ten co w sigu ? od kiedy masz postawiony OS (czas) ; błąd występuje od jakiegoś konkretnego czasu, czy tak nagle dziś ? zmieniałeś coś ostatnio w konf. komp. (pamięci, dyski etc.) ? jakieś odinstalowywanie sterów/ kombinacje alpejskie coś w ten deseń ? Edytowane 27 Października 2014 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Nie , nie , to komputer mojej znajomej o to konfiguracja :Intel Core 2 Duo E7500@2,93GHz GA-EP31-DS3L Geforce 9800 GT3GB RAMZ tego co wiem , to nic w konfiguracji nie było zmieniane , system stoi od długiego czasu , problem pojawił się wczoraj .. z tego co mi mówiła to zauważyła , że "Już Jej brat coś tam majstrował" (chodzi o system) .. z tego co ja zauważyłem teraz , to , że jak wziąłem ppm na pulpicie >> właściwości >> zaawansowane>> karta to było niedostępne (tak jakby nie było sterów) , a menadżerze urządzeń nie ma przy karcie graficznej żółtego wykrznika .. tyle wiem jak narazie .. Edytowane 28 Października 2014 przez Gacek732 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Błąd powoduje AVG internet security. Niewykluczona jest też infekcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Odinstalowałem AVG , przeskanowałem i funka , dzięki za rady Panowie , można zamykać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...