DawidElo2 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Z racji tego że nie mam już wolnych wtyczek 3 pinowych na mojej płycie głównej w zestawie do wiatraka Aerocool dostałem taką przejściówkę jak na zdjęciach. Z doświadczenia wiem że to molex. Mam teraz pytanie pod co go podłączyć ? Na płycie głównej nie widzę takiego wejścia, poza tym ma on z dwóch stron jakieś wejścia. Z góry dzięki :) A i jeszcze jedno jak będzie lepiej ? Podłączyć ten wiatrak pod zasilacz (molex) czy kupić taki rozgałęziacz http://proline.pl/?p=NOC+4716123315209 ?Zależy mi też żeby było estetycznie w obudowie. Edytowane 28 Października 2014 przez DawidElo2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Molexa podłaczasz pod zasilacz a tamto 2 złącze do do mniemam że to męska końcówka do podłączenia wentylatora. Wysłane z mojej Moto G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielcpu Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Kup sobie rozgałęźnik 3 pin i po sprawie. Z jednego złaczą na płycie robią się dwa. Regulacja będzie na dwa wentylatory a odczyt obrotów z jednego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...