kerm1t Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Witam, Szybka akcja: potrzebuję kupić drukarkę, bardzo standardową dla domowego użytkowania (wiadomo: skaner, ksero, drukowanko, atrament - jak najtańsze zamienniki, + WIFI). Cena: max 300pln. Ostatnio wypadłem z obiegu w tego typu technologicznych rzeczach i sam gubię się w gąszczu informacji w necie, jest wszystko ale w sumie nie ma nic konkretnego. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mnie nakierował bądź po prostu podał model. :) Pozdrawiam EDIT: Proszę o przeniesienie tego tematu do http://forum.purepc.pl/forum/56-skanery-drukarki-kopiarki-itp/ Edytowane 28 Października 2014 przez kerm1t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr56 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 W tym budżecie to znajdziesz pewnie Brothera DCP 132W lub 152W. Są do nich dostępne tanie zamienniki m.in. Actis, Asarto. Mam 152W około rok i nie narzekam, jest tania w utrzymaniu, do domowego użytku się sprawdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Canon 3550, cicha i szybka. Bezproblemowe wifi. Szybki skaner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerm1t Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Dzięki Canon przypadł mi do gustu, cenowo jest okej no i mam też dobre doświadczenia z tą firmą także pewnie zamówiona zostanie. A co z drukarkami HP? Poleci ktoś coś w tym przedziale cenowym? Edytowane 29 Października 2014 przez kerm1t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 w HP chyba nie warto inwestować - mogą być problemy z zamiennikami itp. - lepiej pozostać przy canonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...